drvodelja 851 Napisano Octobar 26, 2009 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima. Tih sam, miran i povučen, vozim sporo da ne padnem, te mi ovo predstavljanje teško dođe - kao da me terate da se strmoglavim s najvećeg tobogana u akva parku. Posedujem jednu Vespu PX 200 i jedan Kawasaki KLE 500, živim u gradu pored kojeg se nalazi Beograd i odavno sam punoletan. Svako dobro i živi bili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Octobar 26, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan dobro nam dosao druze! :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1570 Napisano Octobar 26, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Octobar 26, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao drvodelja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Octobar 26, 2009 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Jel u pitanju duborez ili neshto drugo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Octobar 27, 2009 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Dobro doš'o... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Octobar 27, 2009 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ivane, Minja, Zeljo, Ugac i Momire, hvala vam na dobrodošlici. @ugac Nije duborez, nego, kao što ti reče - nešto drugo. Drvodelja sam samo figurativno. Hteo bih sa ovog mesta da poručim da od mene Forum nikako ne bi trebalo da očekuje savet koji se tiče mehanike ili slične problematike. Jednostavno o tome nemam pojma i nemam ambiciju da nešto drastično promenim po tom pitanju. Moja pomoć može da seže do toga da forumaše uputim na mesto na kojem sam eventualno video nešto jeftino da se kupi. E da, od mene može da se dobije i poneki životni savet, koji najčešće nije zatražen. U takvim situacijama stoički podnosim napušavanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Octobar 27, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav uz onu:Svaka ti je na mestu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Octobar 27, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
silverblack 6 Napisano Octobar 29, 2009 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beocin Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiral1 0 Napisano Octobar 29, 2009 U prolazu, 3 postova Lokacija: Požega, Raška Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom na izbor motora (klepesto), reklo bi se da imaš ukusa. Pozdrav i dobrodošao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bajker_mali 0 Napisano Octobar 29, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Ivanjica Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Octobar 30, 2009 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala, hvala, hvala, hvala. Obzirom na izbor motora (klepesto), reklo bi se da imaš ukusa. Pozdrav i dobrodošao. Šta da ti kažem druže kad sve znaš. Mada je i Vespa šmekersko vozilo, ali za negde po Evropi. Nažalost, sa ovom našom divljinom od kolovoza i korisnika kolovoza, uživanje u njenoj vožnji je pretpostavljeno borbi za goli život. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule89 105 Napisano Octobar 30, 2009 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktorka 0 Napisano Octobar 30, 2009 U prolazu, 50 postova Lokacija: Uzice Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav..zanimljivo predstavljanje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Octobar 30, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Octobar 31, 2009 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Dule i Rideru, momčine. pozdrav..zanimljivo predstavljanje.. Hvala i Vama, doktorka. Srdačno otpozdravljam. Sam sam smislio predstavljanje. Niko mi nije pomagao. Vazda mi je bivalo drago kad moje napore pohvale zdravstveni i prosvetni radnici, ili sveštena lica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gs650g 0 Napisano Decembar 5, 2009 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao drvodelja.Zvucis zrelo i kazes da imas dugo zivotno iskustvo,ali obzirom na izbor motocikala vozicemo se jos dugo.Ja jos nemislim da dajem Popu kaparu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano Decembar 5, 2009 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 453 Napisano Januar 1, 2010 Zainteresovan, 504 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Drvodelja, sada kada je tvoj pravi identitet otkriven ne preostaje mi ništa drugo nego da ti poželim dobrodošlicu i izrazim zadovoljstvo što si prihvatio Vladin i moj savet da nam se pridružiš, bez obzira na obzire! )) Veliki pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxMark 2 Napisano Januar 1, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: NEGOTIN Motocikl: Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Januar 2, 2010 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drvodelja, sada kada je tvoj pravi identitet otkriven ne preostaje mi ništa drugo nego da ti poželim dobrodošlicu i izrazim zadovoljstvo što si prihvatio Vladin i moj savet da nam se pridružiš, bez obzira na obzire! )) Veliki pozdrav! Hvala, hvala. Jedino još i Vlada da se malo uključi u diskusije. Ebo ga fejsbuk. POZDRAV Hvala i tebi, Maksmarče. Mada više i nisam tako svež član, nego je tema podignuta jer je Sinkler, kao što reče, tek sad otkrio moj ''identitet''. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 453 Napisano Januar 2, 2010 Zainteresovan, 504 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Hvala i tebi, Maksmarče. Mada više i nisam tako svež član, nego je tema podignuta jer je Sinkler, kao što reče, tek sad otkrio moj ''identitet''. Nisam ga ja otkrio (nisam baš toliko pametan)...ti si nam rekao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Januar 2, 2010 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ga ja otkrio (nisam baš toliko pametan)...ti si nam rekao! Nemoj da si tako strog prema sebi. Pa ti si se prvi setio da onom devojčetu lično odneseš fotografije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Januar 2, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima. Tih sam, miran i povučen, vozim sporo da ne padnem, te mi ovo predstavljanje teško dođe - kao da me terate da se strmoglavim s najvećeg tobogana u akva parku. Posedujem jednu Vespu PX 200 i jedan Kawasaki KLE 500, živim u gradu pored kojeg se nalazi Beograd i odavno sam punoletan. Svako dobro i živi bili. pozdravi dobrodošao. ja sam 32 god. (ne star vec punoljetan pa se ne brini) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...