Funduk 29 Napisano Octobar 25, 2009 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan posto sam od dva agregata napravio jedan ceo moj da valja,ostalo mi je dosta stvari viska koje mi ne trebaju zato ih prodajem ostale su dve dekle ,anlaser,hladnjak,cantra za vodu,kompletan menjac itd Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Octobar 25, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan aj vidi jel onaj anlaser mitsuba sm13 ili 12 pa mi javi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Octobar 25, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Koje je godište taj agregat? Ako je minarelli kao u xtx660, treba mi bregasta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Octobar 25, 2009 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan aj vidi jel onaj anlaser mitsuba sm13 ili 12 pa mi javi u kolima mi je kad pogledam javicu ti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Octobar 25, 2009 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Koje je godište taj agregat? Ako je minarelli kao u xtx660, treba mi bregasta. cim otvorim agregat i vidim da li valja poslacu ti pm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Novembar 3, 2009 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Koje je godište taj agregat? Ako je minarelli kao u xtx660, treba mi bregasta. Bregasta je dobila udarac tako da od nje nista ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Novembar 3, 2009 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan evo celog spiska delova sta je ostalo : Uljna pumpa vodena pumpa komplet menjac sa korpom,lamelama ,kvacilom obe dekle hladnjak sa crevima anlaser venitli 5 komada klip cilindar cantra za vodu za hladnjak mozda sam nesto preskocio ako se setim dopisacu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Novembar 5, 2009 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan dopuna : Spaner Termostat Freilauf i magnet rucica menjaca stitnik prednjeg lancanika birac brzina cantra za vodu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Novembar 22, 2009 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Slike nekih delova Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...