wice 84 Napisano Octobar 23, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan @misha pei ,nisam ni je verovao ali eto desava se.skoro sam radio nekog gs 500 uradio karbove sinhronizovao,nastelovani nivoi sve ok,ali u levoj izduvnoj grani stalno puno chadji. i slucajno skinem slavinu posto je kod njega posebno, prikacim creva da vidim koji je vod za rezervu a koji za normalan dotok,i posto mi treba vakum crevce,nadjem slucajno neko providno,povucem vakum na usta kad u tom crevu se pojavljuje benzin,rasturim slavinu,a ono membrana porozna.i gorivo je kroz vakum crevo i kroz vakum vod na karburatoru stalno islo u usisni kanal.na tom istom motoru sam ispustio skoro 3,5 litara ulja,koje je bilo retko kao voda,i strasno smrdelo na benzin,a unace u taj motor chini mi se da staje izmedju 2,5 i 3 l ulja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano Octobar 23, 2009 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Pa to da gorivo curi kroz crevo za vakum uopste nije retka pojava na skuterima , ja sam imao barem pet slucajeva i svi su bili Italijanski , piagio , malaguti ,....,cak i otpertlavao slavine i krpio membrane .... i radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...