BobFalc 0 Napisano Octobar 20, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Motor je perfektan 2003 god Presao 34000 km Odlicne gume Uredjen servis pre 1500km (zamena ulja, filtera,ulje u kardanu) KN filter, bisage, roll bar, sissy bar,nosac za putnu torbu, Nove plocice, ulje Kupljen u Yamahi Registrovan do 6.2010 god Redovno servisiran 4300 evra HITNO 063/29-00-82 Bojan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BobFalc 0 Napisano Octobar 24, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Cena je 4500 e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Drag Star 0 Napisano Novembar 2, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Bg Motocikl: Vstrom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan dobar Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BobFalc 0 Napisano Novembar 28, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan CENA 4300 HITNO Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano Novembar 28, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan stvarno lep motor nema sta... samo mi fali jos malo kinte da ga kupim bas sam se nameracio ;) ;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BobFalc 0 Napisano Decembar 2, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Da i moj motor je lep Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BobFalc 0 Napisano Decembar 2, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Saranitelju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Decembar 2, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Vidjoo motor stvarno je ko chasha. Nazalost ova chasha je nedostupna za mene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BobFalc 0 Napisano Decembar 2, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Hvala komsija. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano Decembar 2, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan jel jos ista cena ;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BobFalc 0 Napisano Decembar 2, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Nije, Hvala jos jednom 4300 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BobFalc 0 Napisano Decembar 3, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Cena 4300 + poklon solja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano Decembar 4, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan jel to zadnja cena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2840 Napisano Decembar 4, 2009 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan jel to zadnja cena Komsija to vec moras da pitas na PP. Sta ako on ovde istakne najnizu cenu i onda ja odem i kupim ga ? Ili neki iz NS itd. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano Decembar 4, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan jel to zadnja cena Komsija to vec moras da pitas na PP. Sta ako on ovde istakne najnizu cenu i onda ja odem i kupim ga ? Ili neki iz NS itd. ja se stisno pa ustedeo sad razgledam sta uzeti....... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Decembar 18, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan gde se nalazi motor? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Decembar 18, 2009 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan NBGD Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Decembar 26, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan jel ima ovaj lepotan neku neodoljiviju cenu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lepi cane 3 Napisano Decembar 26, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: NUILI PAZUILI Prijavi odgovor kao problematičan Jel se motor nalazi tu negde oko starog Merkatora ??? ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Januar 14, 2010 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan divan motor moze zamena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Januar 14, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan jeste okolina starog merkatora, kad nije garaziran Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Januar 15, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam, motor je prodat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...