andjelo 246 Napisano Octobar 16, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan predmet je predhodno obrusen zadnja granulacija 400 smirgla , a zatim krece 1 faza predpoliranje gde se sa ovom grubom pastom smanjuje postupak brusenja da bi isli sto finijom smirglom ona skida sve ostale propuste u pripremi i kada se odradi sa njom izgleda kao bruseno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Octobar 16, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan druga faza nazire se vec odsjaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Octobar 16, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan 3 faza visoki sjaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Octobar 16, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan ovo je drugi deo 3 faze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Octobar 16, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan i ovo je zavrsna faza finis gde je veci odsjaj i do 10 puta veci od faze visoki sjaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Octobar 16, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan evo da vas ne ubedjujem vise sa ovim magicnim pastama a ko ima volje i zelje moze licno da se uveri u ovaj profesionalni rad na svaka pitanja sto vas zanimaju mogu da vam odgovorim............... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 16, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aaa bre majstoru, svaka cast. Samo gdje je HTZ oprema, radno odijelo i rukavice. ??? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano Octobar 18, 2009 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Od kog materijala je predmet koji si polirao? Napisi nesto o pastama i sajbnama za poliranje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Decembar 2, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan evo uspeo sam da usnimam i postupak poliranja farova sa ovim magicnim pastama povrsina je obrusena sa vodobrusnom smirglom 600 http://www.youtube.com/watch?v=kDhfT8akEMg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Decembar 2, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan a zatim ide pasta oker boje i poliranje sa najfinijom cetkom a posle toga ide i pasta zute boje koja daje odsjaj kao ogledalo a sa kojom se polira i auto lakovi i skidaju ostecenja sa boje auta , uskoro i poliranje lakiranih povrsina sa ostecenjima sa ovim magicnim pastama.......... http://www.youtube.com/watch?v=FhgdUy8u0nE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Decembar 2, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan dali je ovo bas polirka sa regulacijom obrtaja,ili brusilica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Decembar 2, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan paaaa nemam pojma,dali moze to?neznam dali steti motoru?ali da ne ofujemo moze odgovor i na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Decembar 2, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene u servisu u koji idem na praksu i radim nekad,poliramo felne sa obicnom busilicom i nekim krpenim filcom. Pasta je neka tvrda plava,kao sa ovih slika. Posle vodene smirgle 1000 ide sa tom jednom pastom i kad se zavrsi izgleda super i traje dugo... Posto ja sad treba da poliram moje obruceve na mz-u zanima me gde mogu da nadjem filc i kakav,i koliki obrtaji su mi potrebni,napravio bi sam nesto za poliranje? Svaka ideja je dobro dosla. Ovo sa vise razlicitih filceva i pasti mi je preskupo i komplikovano,treba mi nesto univerzalno i ne neki sad poseban sjaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Decembar 2, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan onda uzmi u luisu set za poliranje oko 15ak e,dobijes filc,paste i sve sto treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Decembar 2, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hm... Paste ove mogu da uzmem koliko hocu,mislim da je odlicna... Treba mi filc i masina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Decembar 3, 2009 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Kupis malu brusilicu sa tockicem za brzine, filc kupis u merkuru kao i adapter da bi ga montirao na brusilicu i eto ti univerzalno, ja tako poliram sebi grane kada pozute da im vratim sjaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Decembar 3, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan plava pasta je odlicna,koristim je i ja ,ali je tesko nabaviti,filc mozes napraviti i od vise slojeva teksas platna i dobro raadi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Decembar 3, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan To volim da cujem,a ne kupi u luisu itd Samo me jos zanima broj obrtaja za poliranje? Inace imam i tu belu pastu... i crvene neke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Decembar 3, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan To volim da cujem,a ne kupi u luisu itd Samo me jos zanima broj obrtaja za poliranje? Inace imam i tu belu pastu... i crvene neke? e pa broj obrtaja je mala tajna zavisi koju cetku koristis i koje je velicine i koju pastu i koji materijal poliras ,inace polika je marke festo inace za poliranje auta samo sam je ja preuredio za moje namene inace i felne poliram sa njom na masini i ima regulaciju kada je pustim na jediici ne mozes rukom da je zadrzis a kada sestavi ona zlatno-zuta onda mu daje mnogo veci sjaj ,inace kada sa tom istom pastom ispoliram lakiranu povrsinu mnogo veci sja je nego sa 3m pastom ili bilo kojom drugom......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3289 Napisano Decembar 4, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan @ Andjelo Koliko ti kosta poliranje celog auta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max Customs 3 Napisano Decembar 7, 2009 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan NECU DA SE PRAVIM PAMETAN ALI NEZNAM ZASTO SVE NAZIVATE FILCOM KAD SVAKA SAJBNA IMA SVOJ NAYIV POCEVSI OD SKOC BRAJT , SISAL, COJA, PAMUK , SVILA I FILC KOJI JE NISTA DRUGO NEGO PRESOVANA OVCIJA VUNA POZDRAV MAX Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja021 40 Napisano Decembar 7, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: VAROŠ NOVOSADSKA Motocikl: PAN EUROPEAN Prijavi odgovor kao problematičan NECU DA SE PRAVIM PAMETAN ALI NEZNAM ZASTO SVE NAZIVATE FILCOM KAD SVAKA SAJBNA IMA SVOJ NAYIV POCEVSI OD SKOC BRAJT , SISAL, COJA, PAMUK , SVILA I FILC KOJI JE NISTA DRUGO NEGO PRESOVANA OVCIJA VUNA POZDRAV MAX Druze,nije lepo da vices.Iskljuci caps lock!Sve poruke do sada su ti pisane velikim slovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano Decembar 7, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan gde paste ima da se nabavi ja sam uzeo neke iz luisa sa cetkama al slabe vajde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Decembar 7, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan to iz Louisa sam imao i ja za pocetak ali to je samo da vec poliranu povrsinu koja je malo matirala vratis u neki normalni sjaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Decembar 7, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sa ovom plavom pastom i obicnom pamucnom krpom bez prethodne pripreme za vrlo kratko vreme dobio super sjaj na alu cepu rezervoara. Sad cu to lepo prvo da predjem vodenom smirglom a skinem sitne ogrebotine,ovo pre je bila proba samo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...