đunta 4226 Napisano Octobar 14, 2009 Ne silazi, 6586 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen nedavno sa placa: http://www.polovniautomobili.com/auto_oglasi/Piaggio/Liberty_/183157 Uloženo 465€ bez rada. Agregat odličan, pritisak kompresije 13,5 bara,nova membrana, sve ostalo od mehanike stavljeno novo,komplet variator, kvačilo,kaiš,obe kočnice,elektrika...novo sedište,dupli far i beli žmigavci...Plastke cele.Ima još fotografija a i sve se može rasklopiti radi provere.Prihvatljiva cena ispod 800€. 064 288 06 09 lemimeister@gmail.com Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4226 Napisano Octobar 14, 2009 Ne silazi, 6586 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Slika mernog listića. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4226 Napisano Octobar 15, 2009 Ne silazi, 6586 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan 750€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korvin 42 Napisano Octobar 16, 2009 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX 750 F, '00. Prijavi odgovor kao problematičan Srecno sa prodajom! Da ga brzo prodas pa da pravimo transakciju! :) pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4226 Napisano Octobar 19, 2009 Ne silazi, 6586 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Nema ništa od transakcije,ni moje ni tvoje, ni pituvanjce neko da uputi.Neka, ići će verovatno na finalno doterivanje, odnosno lepo farbanje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule89 105 Napisano Octobar 19, 2009 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan i kupi mu lepo retrovizore, ja sam uzeo nove za svoj motor za 3400din, da bude pravi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4226 Napisano Octobar 19, 2009 Ne silazi, 6586 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Originalni,crni,su oko 1.800. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule89 105 Napisano Octobar 19, 2009 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan E pa eto, jer kupci smaraju za svaku sitnicu, a ako si sve ovo vec uradio, moj je savet da uzmes i te retrovizore.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4226 Napisano Octobar 19, 2009 Ne silazi, 6586 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ako se odlučim na dalje doterivanje,neće to biti za kupce.Pored retrovizora,nedostaju fuzasteri,nosač kofera da se prepravi,kupio kofer,jedna guma na patosu,značkice sa strane i zafrababanje 2 mesta gde se boja ogulila od trenja motor o motor u transportu.Da,ima i sa jedne strane ispod poda treba malo plastike.I ja sam sitničav,gori od kupaca.Spremio sam spisak i novac za zaostale delove i onda sam stao i evo, prodaje se još uvek. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1775 Napisano Octobar 21, 2009 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Sta?!Jos nije otiso??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4226 Napisano Octobar 21, 2009 Ne silazi, 6586 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Slabo interesovanje i verovatno ću ga povući iz prodaje, došminkati u metalik boju i ostaviti supruzi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Octobar 21, 2009 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Da te ne zanima Keeway arn 150, 2007, i dioplata. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4226 Napisano Octobar 21, 2009 Ne silazi, 6586 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, ali samo 16" točkovi.Može zamena za jači i malo veći skuter do 250 kubika. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Octobar 22, 2009 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan jel te zanima zamena za ovako nesto? http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=42115.0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4226 Napisano Octobar 22, 2009 Ne silazi, 6586 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Hvala.U obzir dolaze ravnopodni i ne maksi, ala Honda SH i ne egzotični proizvođači.Zanima me Hond SH,Sym HD,Kymco People i eventualno Keeway Outlook.Nisam siguran da bih išao ni na Beverly. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4226 Napisano Octobar 24, 2009 Ne silazi, 6586 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan 700€.Poslednja ponuda. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4226 Napisano Octobar 31, 2009 Ne silazi, 6586 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Zbog nikakakvog interesovanja povlačim motor iz prodaje,ide na finalno šminkanje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...