Chamo 4 Napisano Octobar 1, 2009 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Kawasaki Versys 1000, Yamaha XT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Honda Pantheon 150ccm, 2001 godiste, u perfektnom stanju. Komplet originalnih kljuceva (2 para), originalni Pantheon kofer u boji motora, servisna knjiga, placeni carina i porez. Moguca zamena za motocikl uz moju doplatu do 1500 evra. Camagic Slobodan camagics@yahoo.com 065/8324889 Kraljevo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4773 Napisano Octobar 8, 2009 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj motor je kod mene u dvoristu i mogu da posvedocim da je u extra stanju! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uroszemun 0 Napisano Octobar 12, 2009 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zamena za transalp 94god ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 69 Napisano Octobar 12, 2009 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan i ja ga videh kod Doktora na gajbi, stvarno izgleda kao nov . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chamo 4 Napisano Octobar 15, 2009 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Kawasaki Versys 1000, Yamaha XT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da dodam da se u motoru nalazi originalni alat! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...