shejtan 378 Napisano Septembar 16, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Na ulazu u kneza Milosa u desnoj traci ogromna bara ulja!!!!!! Pazite se!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Septembar 16, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Na ulazu u kneza Milosa u desnoj traci ogromna bara ulja!!!!!! Pazite se!!!! pa...jesi li??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Septembar 16, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Na ulazu u kneza Milosa u desnoj traci ogromna bara ulja!!!!!! Pazite se!!!! pa...jesi li??? Nisam javio mi BusMan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Septembar 16, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Na ulazu u kneza Milosa u desnoj traci ogromna bara ulja!!!!!! Pazite se!!!! pa...jesi li??? Nisam javio mi BusMan dobro je..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2807 Napisano Septembar 16, 2009 Braveheart, 707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,hvala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 498 Napisano Septembar 18, 2009 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan ...Nisam ni ja a falilo mi tprilike 3,5 milimetara pa da se prospem propisno! Jbg, kasno pročitah post... ;D Svejedno, hvala na upozorenju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...