bachaman 0 Napisano Januar 10, 2007 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Respect braci bajkerima! Sebe bih predstavio kao jednog indijanca, koji na zalost nema motor i sada jede leba i vode, ne bi li sakupio neku kintu za svog prvog chopera! Posecujem moto skupove od 97` godine i tamo sam otkrio svoju ljubav prema zlim mashinama i odluchio da sebi priushtim to zadovoljstvo u buducnosti. Volim slobodu, volim da putujem, volim da jedem, da pijem, volim da se mamuran budim u shatoru u bajk kampu, volim gitare, r`n`r i svu dobru muziku, volim zensko dupe na motoru a bogami i sve ostalo ... Mislim da je svima jasno od koje sam `fele` , shto bi rekli moji Sremci. Iz ovoga se moze zakljuchiti da sam iz tog kraja ( a jel ?! i dobar sam prijatelj sa nekim chlanovima MC SREM! Koga zanima, slike sa nekih moto skupova, moze pogledati na : http://www.uzelipapoludeli.org/db/index.php?album=Moto+skup+Novi+Sad+2005/ http://www.uzelipapoludeli.org/db/index.php?album=Moto+skup++Sremska+Mitrovica+2006/ Nadam se da cu ovde upoznati puno dobrih ljudi, nauchiti dosta toga o motorima, razmeniti iskustva .... Eto ...to je valjda dovoljno CHeerS ! ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Januar 10, 2007 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Welcome Ti bas ne znas sta je dobro. volim zensko dupe na motoru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano Januar 10, 2007 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan Drugim rijeèima .... meðu svoje si došao, odnosno......... dobrodošao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Januar 10, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Dobro-dosao! Vidi nasao sam i sliku mog sokocala u ovim tvojim galerijama! http://www.uzelipapoludeli.org/db/index.php?album=Moto+skup++Sremska+Mitrovica+2006%2F&pic=IMG_2755.JPG Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Januar 10, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i dobrodosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Januar 10, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Hello je Zdravo! Dobro ti nama doshao!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Januar 10, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Da se ne lažemo... Svaka èast na predstavljanju i DOBRODOŠAO!!! :wink: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Januar 11, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Januar 11, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Ja ti dobrodoslicu pozelio ovdje http://bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=4223 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Januar 11, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Januar 11, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan :kul: :muzbend: :muzbend: :gitarista: :rock: :fcab: Dobrodošao bato... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Januar 11, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Super predstavljanje Dorbodasao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Januar 11, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao u tvojoj galeriji nadjoh sliku mog Bemveja iz SR-Mitrovice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano Januar 12, 2007 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosho bajkeru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest SNAKESBIKER Napisano Januar 12, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan dobro doshao,i da ga kupish sto pre!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Januar 12, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bachaman 0 Napisano Januar 13, 2007 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svima hvala na dobrodoshlici! Aj` sad savetujte koji motor da uzmem! Treba biti spreman za prolece:!: Zapocheo sam temu o kupovini motora na : http://bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=4245 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...