yamayka 2 Napisano Septembar 9, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Negotin Prijavi odgovor kao problematičan Vozdra bajkeri! vozim yamahu xt600e i interesuje me vase misljenje, imam gumu na motoru 120/90/17 dali preporucujete da stavim siru gumu 140/80/17?, svaki savet je dobro dosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Septembar 9, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan budimo realni : 1.stavi sta kaze fabrika 2.stavi sta kaze fabrika + 1 broj vece . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Septembar 10, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu te savetovati da stavis ako moze da stane a moze......mislim da ti fabricki i ide 130 a ne 120 bilo kako bilo ja vozim 140 i nece mi nikad pasti na pamet da stavim tanju od toga. Logicno je da sira guma ima vecu povrsinu prianjanja na asfaltu a na zemlji mnogo bolje grabi i cupa od tanje gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motomorini 1 Napisano Septembar 10, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi koliko ti je Jota felna... sira guma na uzoj felni ce umesto pecurke V izgedati kao polu krug U cime gubis na povrsinskom kontaktu kod obaranja plus ti guma nece izgledati "deblja" posto pretpostavljam da ti je to cilj.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...