garcia_kg 0 Napisano Septembar 7, 2009 U prolazu, 47 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Kao što sam u naslovu i napisao, oprao sam na mom skuteru filter vazduha i od tada skoro svakog jutra imam problema sa prvim paljenjem tj i ako ga upalim(na kurblu) desi se da se posle par sekundi ugasi i opet sve ispočetka?? Otpade mi noga!!! Ima li neko konstruktivnu ideju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 7, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Moguce da se rastelovao karb pa iam preslabu smesu. Ja sam imao slican problem na mom iskuteru. Moj je seckao kada mu dam pun gas. Sad ne pravi dovoljan vakum i ne povlaci dovoljno goriva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Septembar 7, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Filter vazduha nikako nisi smeo da peres osim ako je predvidjen za pranje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garcia_kg 0 Napisano Septembar 7, 2009 U prolazu, 47 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Pa kada sam bio kod majstora zadnji put ja sam ga pitao da li smem dao operem filter i on mi je da zeleno svetlo a i isti odgovor sam dobio u ovlašćenom servisu pa tek nakon toga sam ga podvrgao operaciji pranja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_NI 37 Napisano Septembar 12, 2009 U prolazu, 84 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Sundjerast filter se može prati. Ja sam na svom skuteru(kineskom) prao vodom i deterdjentom za posudje jer nije bio nauljen. Postoje sredstva za pranje filtera za vazduh(Motul) a takodje postoji sprej(Motul) za filter vazduha. Nakon pranja filter sam naprskao Motul sprejom. Ako ga nisi oprao sredstvom za odmašćivanje, a prethodno je bio nauljen, postoji mogućnost da si ulje sa prašinom još više rasporedio po filteru i sada ne može da lepo povlači vazduh. Nisam majstor, ali eto probaj da ga opereš ponovo sredstvom za pranje filtera za vazduh i naprskaš sprejom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 12, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moj filter na skuteru ( zaljepile karike, izbacio ulje u airbox ) prao benzinom. Bio nov filter samo sav usran od ulja, ja cicija nisam htjeo da dam opet jos 15e za novi i uzo ga i dobro oprao benzinom. Kad se osusio (ovo je bitan proces poslje pranja, nesmije bit izlozen prasini) montiro i upalio iz prve, vozio 100km bez problema, poslje je otiso u tudje ruke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garcia_kg 0 Napisano Septembar 12, 2009 U prolazu, 47 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ok!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...