Jump to content

Moto Zajednica

HONDA CBR900RR ???

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 112 postova
  • Motocikl: KTM450EXC

E sada druze moj >m1losh99<-e procitaj taj link sto si mi poslao pa mi iskreno reci da li je bilo sta od ovoga sto sam ja pitao receno ili ne???????

p.s. Mozda ja ipak citam forum?!?!?!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• MK. Sirius - Srbija, 806 postova
  • Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08

U toj temi pitaj sta te zanima,nemam ja nista licno protiv tebe,niti toga sto si pitao,samo je prosto glupo da za svako pitanje otvorimo novu temu..

Izvinjavam se ako je delovalo bez postovanja,ili bilo kako drugacije.. bilo je u pozitivnom smislu,jer je tema o cbr900rr cak sa istim nazivom tada bila samo par tema ispod ove tvoje novopostavljene!

Pozdrav..

Izvinjavam se za off moderatorima.

• Zainteresovan, 558 postova
  • Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250

Ja vozio onu 99. i mogu ti reci da je blesava.Na 160 km/h povlaci kao iz mesta.Nesto nije u redu sa tim Hondinim mashinama :D ...

• Zainteresovan, 558 postova
  • Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250

HONDA CBR Fireblade je 1998. godine pretrpela mnoge izmene,na sa je bila primorana jer je njen glavni konkurent YAMAHA izbacila novi model YZF-R1,koji je nasledio prethodnoh pariteta YZF 1000 Thunderace.Tezina CBR-ke je smanjena na 179 kg,snaga "porasla" na 130 ks,a 80% delova je pretrpelo izmene (novi veci karburatori,promenjene prednja&zadnja viljuska,prednji diskovi su sa 296 povecani na 310 mm i montirana su nova 4-oroklipna kljeshta,promenjena je i prednja maska,i far,a doslo je i do promene na menjacu,cime je max brzina povecana za oko 6 km/h).Ipak,ni to nije bilo dovoljno,jer se daleko nestabilnija i neupravljivija R1 probila na prvo mesto,stavljajuci CBR-ku tik iza sebe.Godine '99. pojavljuje se nova generacija CBR (929ccm),sa prednjim tockom od 17'',135 ks,USD viljuskom,cime je znatno povecano upravljanje,i samo 170 kg tezine(ali se kod nje izgubila ona HONDINA zivost&zustrina...Ipak,nije za bacanje).Medjutim,2001. se pojavljuje nova konkurencija: SUZUKI GSX-R1000,koji se odmah probio na vrh ove klase.Godinu dana kasnije,HONDA je odgovorila novim Blade-om sa 954 ccm i 168 kg,koja se vraca svojoj prvobitnoj,divljoj,prirodi.To je i bila poslednja godina HONDA-e CBR900RR,jer se vec od 2003. krenulo sa proizvodnjom CBR-ke sa agregatom od 1000ccm,ciji su pariteti sada potpuno restilizovana YZF-R1 i ZX-10R.

Uglavnom,popularnu CBR 900RR najbolje objasnjava recenica:"Motocikl sa snagomhiljadarke koji se vozi kao sestotica".

Nadam se da sam ti makar malo pomogao.

Pozdrav.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja