suzuki72 0 Napisano Avgust 24, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bor Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem SUZUKI GS 500 91 godiste,sa punim oklopom,ljubicaste boje sa belim felnama i belim sedistem. 061 31 38 338 BoR Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1419 Napisano Avgust 25, 2009 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Pa sto ne okrenu slike kako treba? Stvarno ako mozes okreni ih. Ovako nemamo predstavu kako izgleda motor. Srecno s prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biker-1 270 Napisano Avgust 26, 2009 U prolazu, 40 postova Motocikl: japanac na dugme Prijavi odgovor kao problematičan Da li te interesuje zamena za piaggio hexagon 180 ccm 2001 god imas slike na forumu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzuki72 0 Napisano Avgust 26, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bor Prijavi odgovor kao problematičan Da li te interesuje zamena za piaggio hexagon 180 ccm 2001 god imas slike na forumu hvala na ponudi,ali me skuteri ne interesuju,bez uvrede Pozdrav i srecno sa prodajom ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan R6 0 Napisano Septembar 8, 2009 U prolazu, 20 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Usinuo sam vrat sad mora neko da me masira heheheh izvini za off lep motor srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 142 Napisano Septembar 9, 2009 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan jel te interesuje zamena za hondu vf 1000 f 84 god,uradjen servis,3 kofera...? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzuki72 0 Napisano Septembar 10, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bor Prijavi odgovor kao problematičan jel te interesuje zamena za hondu vf 1000 f 84 god,uradjen servis,3 kofera...? druze,hvala,malo mi je jako .... u svakom slucaju,hvala na ponudi,iskreno,ganjam neki zzr 600 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzuki72 0 Napisano Septembar 10, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bor Prijavi odgovor kao problematičan Usinuo sam vrat sad mora neko da me masira heheheh izvini za off lep motor srecno sa prodajom jbg,nisam obratio paznju... a i sta fali jednoj dobroj masazi... hvala,jeste lep,ali u ovo vreme nema nista od kupovina i prodaja... udarila SEKA samo tako.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzuki72 0 Napisano Septembar 30, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bor Prijavi odgovor kao problematičan ...zbog novonastale situacije,smanjenje cene Cena 1.200 evra 061 31 38 338 BoR Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzuki72 0 Napisano Octobar 8, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bor Prijavi odgovor kao problematičan ...pazi kad ne mogu da verujem,ova SEKA nas skroz osakati... pa nije valjda da ne moze da se proda dobar motor od 500 kubika po ceni jednog kineza skutera??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzanags 7 Napisano Octobar 8, 2009 Dukags, 291 postova Lokacija: НОВИ САД Prijavi odgovor kao problematičan E da imam para (kao sto nemam) sad bih kupio jos jednu Ne znam u cemu je gvint, da li je motor ok kao na slikama ali ako jeste a nema kupca onda je nesto trulo u drzavi Danskoj! ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzuki72 0 Napisano Octobar 8, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bor Prijavi odgovor kao problematičan E da imam para (kao sto nemam) sad bih kupio jos jednu Ne znam u cemu je gvint, da li je motor ok kao na slikama ali ako jeste a nema kupca onda je nesto trulo u drzavi Danskoj! ??? sta da ti kazem,ti znas kako je voznja na tome.... stvar je u tome sto je ispao drugi motor,te je sada udar po dzepu,a i nema ko da ih vozi.. : ) stvarno ne razumem,svako ko dodje moze da sedne i da se provoza,a samo kada ga cuje ... : ) strasno,strasno..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzuki72 0 Napisano Octobar 21, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bor Prijavi odgovor kao problematičan HAJMO LJUDI!!!! BEZ GURANJA I NAVALICE,JOS MALO PA NESTALO!!! OBRATI PAZNJU FUNDAMENTALNO NA POSLEDNJU STVAR... ZNACI A K C I J A ISKORISTITE POVOLJAN TRENUTAK ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Octobar 21, 2009 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Usinuo sam vrat sad mora neko da me masira heheheh izvini za off lep motor srecno sa prodajom jbg,nisam obratio paznju... a i sta fali jednoj dobroj masazi... hvala,jeste lep,ali u ovo vreme nema nista od kupovina i prodaja... udarila SEKA samo tako.... Kod nas je DEKA :D Domaca ekonomska kriza : Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzuki72 0 Napisano Octobar 21, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bor Prijavi odgovor kao problematičan ..pa nista,ajmo svi kolektivno do neke provalije,upalimo ovo sto nam ostalo i pun gas.... ..eee,zivote,gorak li si.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Novembar 12, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne skaci... Ima nade, ja cu negde da zajmim hiljadu evra... ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzuki72 0 Napisano Novembar 26, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bor Prijavi odgovor kao problematičan Snizenje cene 1.100 eura ..........."""""""............ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...