lenmi 4 Napisano Avgust 23, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: krusevac Motocikl: virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Imam motor u italiji , mesto thiene , treba mi pomoc ako neko zna ko bi mogao da ih doveze za srbiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hoplite 1 Napisano Avgust 23, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Ban.Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan 0691589423-Milan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Avgust 24, 2009 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde javi kako si prošao, kako si zadovoljan itd - nikad se ne zna kada može da zatreba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Avgust 24, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Sta uzimas? Jesi li prodao street fighter-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lenmi 4 Napisano Avgust 25, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: krusevac Motocikl: virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan drugar ce da napravi kombinaciju da mi doveze , nisam zvao milana , ali u svakom slucaju hvala puno na pomoci prodao sam streetfightera , trenutno vozim zxr 750 , a treba da mi stigne i yamaha virago Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Avgust 27, 2009 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan drugar ce da napravi kombinaciju da mi doveze , nisam zvao milana , ali u svakom slucaju hvala puno na pomoci prodao sam streetfightera , trenutno vozim zxr 750 , a treba da mi stigne i yamaha virago Mene kopka Yamaha Virago od 250 ccm već duže vreme. Vidim po mobile.de da u Švabiji mogu da se nađu povoljno, a deluju da su u dobrom stanju. Je li ko uvozio skoro motor iz Švabije i zna li se kakva sve papirologija treba? Vidim i neki povraćaj poreza spominju, ali ne znam kako to ispada u praksi, kad na granicu doteram motor kupljen od Nemca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Avgust 27, 2009 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan drugar ce da napravi kombinaciju da mi doveze , nisam zvao milana , ali u svakom slucaju hvala puno na pomoci prodao sam streetfightera , trenutno vozim zxr 750 , a treba da mi stigne i yamaha virago Mene kopka Yamaha Virago od 250 ccm već duže vreme. Vidim po mobile.de da u Švabiji mogu da se nađu povoljno, a deluju da su u dobrom stanju. Je li ko uvozio skoro motor iz Švabije i zna li se kakva sve papirologija treba? Vidim i neki povraćaj poreza spominju, ali ne znam kako to ispada u praksi, kad na granicu doteram motor kupljen od Nemca. ništa ne vraćaju....samo uzimaju....ja sam sad registrovao jedan iz uvoza,ali pošto je uvežen na nekog tipa iz opštine kikinda,u kikindi još pored svih regularnih papira traže i kompletan prevod sve strane dokumentacije....tako da me je zadovoljstvo registracije uveženog motora(600ccm) sa već plaćenom carinom i porezom izašlo 21000 din....i još ne mogu da ga prepišem 60 dana..... a da....kod nas je od pre neki dan tehnički 2000...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...