ŠekiKG 4332 Napisano April 19, 2017 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Drage kolege, samo da vas pozdravim. Mislim da je fer da se prvo javim svojima Vidimo se na voznji ako bude i ako posao pozvoli Juče sam te pominjao u jednoj od tema. Naslutio sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 19, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Drage kolege, samo da vas pozdravim. Mislim da je fer da se prvo javim svojima Vidimo se na voznji ako bude i ako posao pozvoli Juče sam te pominjao u jednoj od tema. Naslutio sam Znao sam da i Vi pratite Tdm temu, XJ se vozi al TDM u srcu !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Siquera 5 Napisano April 19, 2017 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Drage kolege, samo da vas pozdravim. Mislim da je fer da se prvo javim svojima Vidimo se na voznji ako bude i ako posao pozvoli Juče sam te pominjao u jednoj od tema. Naslutio sam Da da, mislim u onoj temi gde dečko od 21 hoće da za prvi motor uzme 750cc a sva kola voli da kako on kaže "kuca" i uvek voli da ide brže. Nasmejao sam te tvom komentaru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14831 Napisano April 19, 2017 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Bata sumadinac je svuda Ne znam cime se bavi-o ali lici na profesionalnu deformaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 19, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Де си ти Боца легендо, шта се ради? Пре него што оде, била нека прича о новом послу? Јел то још актуелно, надам се да ниси опет незапослен? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano April 19, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Drage kolege, samo da vas pozdravim. Mislim da je fer da se prvo javim svojima Vidimo se na voznji ako bude i ako posao pozvoli Juče sam te pominjao u jednoj od tema. Naslutio sam Znao sam da i Vi pratite Tdm temu, XJ se vozi al TDM u srcu !! isto intruder se vozi a tdm se voli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 19, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ocemo 23.04.17 na voznju? imam savrsenu destinaciju. Zlatibor,ponesemo i sanke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 19, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ocemo 23.04.17 na voznju? imam savrsenu destinaciju. Zlatibor,ponesemo i sanke ...i bager nas prenese do gore... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano April 19, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ocemo 23.04.17 na voznju? imam savrsenu destinaciju. Zlatibor,ponesemo i sanke 3:Jesi li ti zato rasklopio mašinu? Planiraš neki raonik da staviš, pa na čelo kolone? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 20, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ocemo 23.04.17 na voznju? imam savrsenu destinaciju. Zlatibor,ponesemo i sanke 3:Jesi li ti zato rasklopio mašinu? Planiraš neki raonik da staviš, pa na čelo kolone? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano April 20, 2017 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Mali update vezano za gume: zvao Andreu u utorak, naručio. Juče stigle, nema greške. Preporuka. Hvala kolegi @painkiller Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 20, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Mali update vezano za gume: zvao Andreu u utorak, naručio. Juče stigle, nema greške. Preporuka. Hvala kolegi @painkiller Nema na cemu, drago mi je da si zadovoljan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano April 20, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Mali update vezano za gume: zvao Andreu u utorak, naručio. Juče stigle, nema greške. Preporuka. Hvala kolegi @painkiller Nema na cemu, drago mi je da si zadovoljan... brate vidi dal ima 90-90---21 i 140 ----15 za mog intrudera hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neskez 120 Napisano April 20, 2017 U prolazu, 73 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: TDM 900, Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja prijavim ovde kao bivši a sada 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 21, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja prijavim ovde kao bivši a sada Čestitam! Neka te dobro služi i puno bezbednih kilometara da pređeš sa njim! TDM900 je vrh mašina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Siquera 5 Napisano April 21, 2017 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja prijavim ovde kao bivši a sada Čestitke! Neka je sa srećom! Dobro došao u ekipu Planiramo neku vožnju uskoro pa taman da vidimo mašinu i uživo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6077 Napisano April 21, 2017 Drug član, 4154 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekog zanima. Vozim motor a nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 21, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Другари, оћу дуградим дневна светла што ми послао колега milos-v. Е сад је проблем што су мало дуже него што сам мислио и не могу да се поставе баш онако како сам хтео, па тренутно имам две варијанте како би могло стајати, па молим да гласате. Варијанта 1. Варијанта 2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano April 21, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Другари, оћу дуградим дневна светла што ми послао колега milos-v. Е сад је проблем што су мало дуже него што сам мислио и не могу да се поставе баш онако како сам хтео, па тренутно имам две варијанте како би могло стајати, па молим да гласате. Варијанта 1. Варијанта 2. Varijanta 1.Izgledaće namršteno u mraku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 21, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam za v-1. Ce dobijes 3-7 ks minimum sa ovim.. 3: Sent from my 6037Y using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano April 21, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Kada je čovek već počeo da priča na tu temu. Ja sam razmišljao da postavim neku jaku led traku umesto pozicionog svetla i to da koristim kao dnevno. Je li radio neko nešto slično? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 21, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Радили су неки, bdada међу првима. И ово чудо је доста јако, бар када сам га пробао у гаражи на исправљач. Видећемо како ће бити кад се монтирају на мотор. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano April 21, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Svakako ovo pod brojem 1. Obrati samo paznju na polozaj led trake. Mislim da bi u tom polozaju slabije svetlela nego da je postavis u uspravan polozaj zbog samih dioda unutra koje su tako okrenute. Probaj u garazi pa okreni ovako ili onako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14831 Napisano April 21, 2017 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @svaler slikaj i jednu i drugu varijantu pa uporedi,inace ja sam razmisljao o takvoj da je stavim na ivicu maske ali se ne secam zasto sam odustao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14831 Napisano April 21, 2017 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Inace sad sam u sve cetiri maglenke ubacio neke cob sijalice + plocica sa pet polja (isto cob) sija kao Grcka Skania,ko ga ebe od kako me ona gospodja "nije videla" na 30m i pocela (pa nastavila) obilaziti kombi napravicu putujucu novogodisnju jelku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...