ThePainkiller 4384 Napisano April 5, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da najavim da od sledećeg vikenda računate na još jednog Do kraja nedelje uzimam TDM-a Opa, kolega, sa srecom...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Siquera 5 Napisano April 5, 2017 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno kolega! U pitanju je Ontwykende-ov 4TX Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 5, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Datum meni nije toliko bitan, koliko lokacija...predlazem da se ovaj put izbegne Fruska Gora jer je put pun rupa. Vozio sam FG u februaru i umalo tocak da izgubim par puta tamo...Ма да, нећемо на ФГ, тамо смо били пролетос. Било би добро да сваки скуп мењамо локацију Мени на ум пада неки Цер или Авала. А би пуцајте ако имате нешто друго на уму. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 5, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Moze Divcibare u Nedelju ako ne bude kisa? Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 5, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno kolega! U pitanju je Ontwykende-ov 4TX Pao si na one zenske,priznaj !! nek je sa srecom ! Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 5, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan One tamo nedelje idemo u Sremcicu za uskrs da se druzimo sa drugarima Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 5, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Malo su nam daleko Divcibare, barem nama iz Vojvodine... Avala bi mogla da dodje u obzir, sto se mene tice, al svakako neka jos neko da predlog pa da glasamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 5, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno kolega! U pitanju je Ontwykende-ov 4TX Dobar je taj TDM...neces pogresiti ako ga uzmes... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Siquera 5 Napisano April 5, 2017 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno kolega! U pitanju je Ontwykende-ov 4TX Pao si na one zenske,priznaj !! nek je sa srecom !Sent from my 6037Y using Tapatalk Ma ne pitaj, rekao ženi da sam našao motor, ona sva srećna kaže "Da vidim slikee", ja rekoh čekaj, posle Morao sam da napravim selekciju :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 5, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice,ja sam za voznju.. Gde god. Samo da je nedelja,subotu radim. Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Siquera 5 Napisano April 5, 2017 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno kolega! U pitanju je Ontwykende-ov 4TX Dobar je taj TDM...neces pogresiti ako ga uzmes... I ja se nadam. Očigledno je održavan, što je mnogo bitnije od godišta i kilometraže. A opet, kada pogledam oglase i cene koje ljudi stavljaju... Ovo mi deluje kao best buy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Siquera 5 Napisano April 5, 2017 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Malo su nam daleko Divcibare, barem nama iz Vojvodine... Avala bi mogla da dodje u obzir, sto se mene tice, al svakako neka jos neko da predlog pa da glasamo... Što se mene tiče može bilo gde. Možda uvek lepi Kosmaj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thedaaax 6 Napisano April 5, 2017 U prolazu, 45 postova Lokacija: Subotica Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Od mene može Kosmaj, sve južnije mi je daleko za vikend vožnju... Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thedaaax 6 Napisano April 5, 2017 U prolazu, 45 postova Lokacija: Subotica Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima info gde u Subotici mogu da uradim zamenu guma? Pazario sam Dunlop RoadSmart 3, pa ćemo da vidimo kako služe, samo da se montiraju Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano April 5, 2017 Drug član, 1087 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Meni je Kosmaj taman za vožnju. Samo da je vikend i mogu uvek. Treba mi nekih sat vremena, lep put pun lepih krivina, milina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zocist 56 Napisano April 5, 2017 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha XT1200Z, Yamaha Majesty 180, NSU Pretis maxi 175 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima info gde u Subotici mogu da uradim zamenu guma? Pazario sam Dunlop RoadSmart 3, pa ćemo da vidimo kako služe, samo da se montiraju Ja sam zamenio gume kod vulkanizera u Pete fi Sandora posle benzinske pumpe,otodji tamo bićeš zadovoljan Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 5, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan I meni odgovara Kosmaj... A odgovara mi i nedelja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano April 5, 2017 Drug član, 1087 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da će da padne jagnjetina kod Tome i Nade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zocist 56 Napisano April 5, 2017 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha XT1200Z, Yamaha Majesty 180, NSU Pretis maxi 175 Prijavi odgovor kao problematičan I što se mene tiče odgovara i lokacija i da je nedelja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano April 6, 2017 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Lepa i dobra ideja Hajde da zakucamo datum! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pokoritelj 3 Napisano April 6, 2017 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bajkeri Imao bih par pitanja i bio bih vam puno zahvalan na odgovorima Prvo i mozda najbitnije je da li mislite da bih mogao da vozim tdm ? Pitam za to jer bi mi to bio dosta veci motor od poslednjeg (hyosung gt250) a i zbog mojih gabarite (184 cm, 78kg ) Ako je odgovor potvrdan, pitao bih sta mislite o ovima : https://www.polovniautomobili.com/motori/9013298/yamaha-tdm-850-hitno https://www.polovniautomobili.com/motori/9163953/yamaha-tdm-850 i kao poslednje da li se "isplati" kupovati taj model ili cekati koj koju godinu da se skupe pare pa kupiti noviji taj ili neki drugi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano April 6, 2017 Drug član, 1087 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Tdm sam po sebi nema visoko sedište, iako mu je prednji kraj poprilično glomazan. Trebaće ti malo vežbe ali mislim da nečeš imati problema. Ja sam 192, 88 doduše i prijalo bi mi da je koji cm višlji. Motore sa oglasa je jako teško komentarisati dok se ne vidi stanje uživo. Ono što su meni kolege rekle ovde kada sam kupovao svoj primerak jeste da treba obratiti pažnju na zadnji amortizer, i prednje diskove s'obzirom da su to najskuplji delovi, ostalo je kao i za sve motore, ali uglavnom, da je što više moguće fabrički, i naravno potrošni delovi (gume, kočnice servisi itd) što nije malo para ako se nakupi to valjda znaš i sam. Toliko od mene. Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano April 6, 2017 Drug član, 1087 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Moj je 4tx doduše, ali važe ista pravila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 6, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bajkeri Imao bih par pitanja i bio bih vam puno zahvalan na odgovorima Prvo i mozda najbitnije je da li mislite da bih mogao da vozim tdm ? Pitam za to jer bi mi to bio dosta veci motor od poslednjeg (hyosung gt250) a i zbog mojih gabarite (184 cm, 78kg ) Ako je odgovor potvrdan, pitao bih sta mislite o ovima : https://www.polovniautomobili.com/motori/9013298/yamaha-tdm-850-hitno https://www.polovniautomobili.com/motori/9163953/yamaha-tdm-850 i kao poslednje da li se "isplati" kupovati taj model ili cekati koj koju godinu da se skupe pare pa kupiti noviji taj ili neki drugi? Tdm je vrlo prijateljski nastrojen prema vozacima koji nisu sedali na vece motore i lako prasta pocetnicke greske. Ima dovoljno snage da fino potegne, a moze se sa njim i sasvim fino krstariti i uzivati u krivinama. Jako dobro podnosi opterecenja (ako je amortizer ok) pa tako zena, ja i puna 3 kofera i kamp oprema, smo nasli mesto na TDM-u i on taj teret nije ni osetio, sto se potezanja tice...Konkretno, za oba TDM-a sa oglasa su ok cene, 3vd se i krece u tom rangu, stim sto ovaj crveni stoji poprilicno dugo na polovnim automobilima, pa se postavlja pitanje, ako je stvarno hitna prodaja, zasto ga toliko dugo niko nije kupio. Ovaj crni vidim da je farban, ali ako je mehanicki ok, ne vidim razlog da ne udje u tvoj izbor... U svakom slucaju, srecno sa kupovinom, sta god da odlucis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Siquera 5 Napisano April 6, 2017 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bajkeri Imao bih par pitanja i bio bih vam puno zahvalan na odgovorima Prvo i mozda najbitnije je da li mislite da bih mogao da vozim tdm ? Pitam za to jer bi mi to bio dosta veci motor od poslednjeg (hyosung gt250) a i zbog mojih gabarite (184 cm, 78kg ) Ako je odgovor potvrdan, pitao bih sta mislite o ovima : https://www.polovniautomobili.com/motori/9013298/yamaha-tdm-850-hitno https://www.polovniautomobili.com/motori/9163953/yamaha-tdm-850 i kao poslednje da li se "isplati" kupovati taj model ili cekati koj koju godinu da se skupe pare pa kupiti noviji taj ili neki drugi? Dobro nam došao kolega Ne brini za gabarite i anatomiju, TDM je poznat kao jedan od najpitomijih motora. Samo pamet u glavu, naravno Što se konkretna dva modela tiče, kao što ti rekoše kolege, teško je komentarisati ovako, ali vodi računa da su i jednom i drugom istekle registracije i da ćeš imati dodatni trošak da ih prevezeš u BG. Takođe, osim najskupljih delova kao što su diskovi, amortizier, obrati paznju i na dodatnu opremu, konkretno kofer, sedište, auspuh... I naravno, ništa dok ne odeš i ne čuješ i provozaš motor, a pošto nisu u istom gradu, to ti je dodatni trošak Ja sam tako više puta zapucao na dugi kraj zemlje jer je u oglasu pisalo "stanje odlično" a zapravo ni blizi. Često se desi da su slike na oglasu od "prošle sezone" tako da izgubiš i dan i novac za put, još ako ideš sa nekim, što ti savetujem, onda i tog nekog maltretiraš... Moj ti je savet da ne čekaš koju godinu da skupiš pare za bolji, pare se izvuku za nešto drugo, nego gledaj da nađeš neki koji ti je malo bliže, pa da čak i ako ne bude sve kao na oglasu, ne bude ti mnogo krivo. Nađeš neki dobar, pojaviće se sigurno, navozaš se lepo sa njim neko vreme pa onda menjaš za bolje. Srećna kupovina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...