Dudic90 374 Napisano Januar 30, 2016 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan Управо сам се чуо са Ђемром ... каже смрзао се од Шапца до НС(Кисача)...Нека је са срећом и Ђемри са мотором и Дудићу са парама!!! Сад ће испред клинике за рехабилитацију клиничког центра у НС да буду два ТДМ ! Slatke muke. I ja sam ga iz Šajkaša doterao na -1 stepen. To je izgleda sudbina tog motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudic90 374 Napisano Januar 30, 2016 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan Znaci uzimas 900 definitivno? Ako Bog da, uzimam. Bacio sam se u potragu polako. Imam prijatelja u Italiji koji je bajker, tako da ću verovatno malo proširiti potragu i van Srbije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Januar 30, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan evo mene sutra pada odluka koji tdm dolazi u Kisac oba su ovde na forumu uvece pisem sta je uradjeno pozdrav za Kulu oces da ti otezam muku pa da dodjes i moj da pogledas hvala brate pazar pao od Brata Dudica sa foruma gde si bio juce..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Januar 30, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan evo mene sutra pada odluka koji tdm dolazi u Kisac oba su ovde na forumu uvece pisem sta je uradjeno pozdrav za Kulu oces da ti otezam muku pa da dodjes i moj da pogledas И Темерин ти је близу sad pises pozdrav kasno je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Januar 30, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan evo mene sutra pada odluka koji tdm dolazi u Kisac oba su ovde na forumu uvece pisem sta je uradjeno pozdrav za Kulu A Dudićev? Jesi li mu ponudio ponudu? kupljeno od Dudica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Januar 30, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Управо сам се чуо са Ђемром ... каже смрзао се од Шапца до НС(Кисача)...Нека је са срећом и Ђемри са мотором и Дудићу са парама!!! Сад ће испред клинике за рехабилитацију клиничког центра у НС да буду два ТДМ ! to brate Dejo ima da ih ,,,,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Januar 30, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima evo mene posle mesec dana bez motora posto sam moj bivsi 3vd prodo u Kulu danas je ipak bio moj srecan dan od svih tdm-a koje sam gledo dogovarao i sve ostale radnje pala je odluka da ipak nas clan Dudic zasluzuje moje poverenje cast svima koji su bili u planu al ta iskrenost to poznavanje motora icovekoljibivost koju je dotiicni clan a sada moj dobar drug brat pokazo prema meni kao kupcu od prvog dana kada sam se raspitivao o motoru do danas kada sam odlucio da ga kupim .Svaka cast prodavcu sve objasnio u najsitnije detalje motor sam pazario dovezo ga kuci i stvarno ovaj tdm je pun pogodak ...za sada preso sam samo 90 km u potpunosti je ispunio sva moja ocekivanja evo stavicu par slika pozdrav svima Janko <kisac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudic90 374 Napisano Januar 30, 2016 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima evo mene posle mesec dana bez motora posto sam moj bivsi 3vd prodo u Kulu danas je ipak bio moj srecan dan od svih tdm-a koje sam gledo dogovarao i sve ostale radnje pala je odluka da ipak nas clan Dudic zasluzuje moje poverenje cast svima koji su bili u planu al ta iskrenost to poznavanje motora icovekoljibivost koju je dotiicni clan a sada moj dobar drug brat pokazo prema meni kao kupcu od prvog dana kada sam se raspitivao o motoru do danas kada sam odlucio da ga kupim .Svaka cast prodavcu sve objasnio u najsitnije detalje motor sam pazario dovezo ga kuci i stvarno ovaj tdm je pun pogodak ...za sada preso sam samo 90 km u potpunosti je ispunio sva moja ocekivanja evo stavicu par slika pozdrav svima Janko <kisac Hvala na lepim rečima! Takođe, pohvala na saradnji i poštovanju dogovora. Još jednom, žeilm ti mnogo sigurnih kilometara i da te služi bez greške kao što je mene! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Januar 30, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima evo mene posle mesec dana bez motora posto sam moj bivsi 3vd prodo u Kulu danas je ipak bio moj srecan dan od svih tdm-a koje sam gledo dogovarao i sve ostale radnje pala je odluka da ipak nas clan Dudic zasluzuje moje poverenje cast svima koji su bili u planu al ta iskrenost to poznavanje motora icovekoljibivost koju je dotiicni clan a sada moj dobar drug brat pokazo prema meni kao kupcu od prvog dana kada sam se raspitivao o motoru do danas kada sam odlucio da ga kupim .Svaka cast prodavcu sve objasnio u najsitnije detalje motor sam pazario dovezo ga kuci i stvarno ovaj tdm je pun pogodak ...za sada preso sam samo 90 km u potpunosti je ispunio sva moja ocekivanja evo stavicu par slika pozdrav svima Janko <kisac Hvala na lepim rečima! Takođe, pohvala na saradnji i poštovanju dogovora. Još jednom, žeilm ti mnogo sigurnih kilometara i da te služi bez greške kao što je mene! hvala i tebi zelim sto pre 900 -tku i da se vozimo pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 30, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam, Janko. Neka te lepo služi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Januar 30, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Sa srećom Janko, zaista je lep. Da te lepo služi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Januar 30, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Управо сам се чуо са Ђемром ... каже смрзао се од Шапца до НС(Кисача)...Нека је са срећом и Ђемри са мотором и Дудићу са парама!!! Сад ће испред клинике за рехабилитацију клиничког центра у НС да буду два ТДМ ! Slatke muke. I ja sam ga iz Šajkaša doterao na -1 stepen. To je izgleda sudbina tog motora... e meni bilo oko plus 8 jurio sam 5 brzinom pa mi bilo minus...... pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Januar 30, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam, Janko. Neka te lepo služi... hvala druze brate prijatelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malonj 41 Napisano Januar 31, 2016 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Derventa, Novi Sad Motocikl: DR-Z400, Benelli Trek 1130 Prijavi odgovor kao problematičan Neka te sluzi masina, cestitke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Januar 31, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Neka te sluzi masina, cestitke hvala od srca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudic90 374 Napisano Februar 1, 2016 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, dajte mišljenje o ovome: http://www.polovniautomobili.com/motori/7655975/yamaha-tdm-900-i-akcijaNije mi daleko pa ću otići da pogledam ovih dana ali me zanima i mišljenje iskusnijh (bar ovako na prvu loptu i preko oglasa). Delite li sa mnom mišljenje da su šanse da je prešao 21000km moguće kao peške na Mesec? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 1, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Јел оно корозија на предњим дисковима? Мислим да шансе нису баш толике, али рекао бих да мотор није много прешао. Бар по снимку и сликама је све на месту. У сваком случају, чекамо утиске кад одеш да га погледаш Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Februar 1, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ne razbijaj glavu o tome kolika je stvarna kilometraže, već isključivo gledaj u kakvom je stanju. Ovako na snimku veoma pristojno izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSRETENOVIC 71 Napisano Februar 2, 2016 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, dajte mišljenje o ovome: https://www.youtube.com/watch?v=z7N-M-96gh0 http://www.polovniautomobili.com/motori/7655975/yamaha-tdm-900-i-akcija Nije mi daleko pa ću otići da pogledam ovih dana ali me zanima i mišljenje iskusnijh (bar ovako na prvu loptu i preko oglasa). Delite li sa mnom mišljenje da su šanse da je prešao 21000km moguće kao peške na Mesec? Ja sam od tog lika kupio isto TDM 900 što se tiče kilometraze na mom je bilo 27000 a u istu verujem samo kad ja skinem nešto sa trake. I moj je bio u fenomenalnom stanju ne kažem da nije prava ali se u nju ne kunem.Lik je korektan idi vidi pa javi kako ti se svideo, mislim motor . Pozdrav i srećno sa kupovinom. Sent from my LG-D852 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano Februar 2, 2016 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima taj njihov "tuv" onda bi trebalo da je prava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 2, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Може помоћ? Сад како је заладило кад упалим мотор да ради, приметио сам да ми светла брљаве. Како га турирам тако светла слабе, некад се скроз угасе па дођу себи мало касније. Задњи пут кад сам га терао по мраку нисам приметио да је било икаквих проблема, сасвим је нормално и лепо светлио. Одакле да почнем са гледањем, шта би могло бити? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 2, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Може помоћ? Сад како је заладило кад упалим мотор да ради, приметио сам да ми светла брљаве. Како га турирам тако светла слабе, некад се скроз угасе па дођу себи мало касније. Задњи пут кад сам га терао по мраку нисам приметио да је било икаквих проблема, сасвим је нормално и лепо светлио. Одакле да почнем са гледањем, шта би могло бити? Xenon Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 2, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Није ксенон, имам две Н4 100/90 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 2, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Kontakti, su ti oksidirali. Izmeri napon na klemama aku (ili gore kod ispod sedista na onom srafu sto ide vod do aku) i sasije. Treba da bude kad je upaljen oko 14,2 - 14,3 V Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 2, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Te sijalice su prejake, mozda si zapalio buksne koje idu na sijalicu i sad prave otpor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...