strasilo 3893 Napisano Avgust 19, 2009 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ma sve 5 .... ali kako to da nitko nije išao motorom ? ... ;D Već sam komentirao na drugom forumu .... ljudovi, ovo je prejebeno... svaka čast ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Avgust 19, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan E moj bucko, ako postoji defeinicija duhovitosti, onda si to ti ;D ;D ;D Da te nema trebalo bi te izmisliti!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Avgust 19, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan E moj bucko, ako postoji defeinicija duhovitosti, onda si to ti ;D ;D ;D Da te nema trebalo bi te izmisliti!!! Bucko je to ! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucko 103 Napisano Avgust 19, 2009 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS ADV , Yamaha T MAX Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da mi offujete po temi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Avgust 19, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da mi offujete po temi ;D a okee ! sorry !!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Avgust 19, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Boli vas dupe...Jel bio hladan kupanjac u jezeru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkorsa85 200 Napisano Avgust 20, 2009 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda crf300l rally Prijavi odgovor kao problematičan Danas ja napravim pauzu na forumu i odem da prosetam psa kad dva ulaza od mene afrika parkirana.Vidi se sveze iskaljana,pade mi na pamet na prvi mah ali odmah pomislih da bi to bila velika slucajnost ali mi ne bi tesko i upamtim reg.br.Dojem kuci vratim se za komp kad ono komsija na svojoj africi sa ekipom. PS:Moja mazga je onaj maxi skuter ispred br.61 Svaka vam cast momci.Igrom "nesretnih" okolnosti znam te puteve oko Gradca (devojka mi je iz Valjeva :-* ) ;D ja sam tuda jedva peske prosao. Bravo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zilens 2 Napisano Avgust 20, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: novi sad Motocikl: Tako Dobar Motor Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast drugari 8) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Avgust 21, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan super enduro r pa sve ostalo... kakav ludachki motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...