mishko 5 Napisano Avgust 14, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan do zime treba da mi stigne moto guzzi nevada 750 .posto ih ima malo na nasim terenima voleo bih da neko , nesto napise o njemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Avgust 14, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godiste motocikla koji vozite: 1997 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: godinu dana 3. Sta mi se dopada: Obrtni momenat,kardan prenos,jednostavna i dostupna masina,malo trosi,nenormalno lezi na putu,dosta snage za jedan castum bajk,nikada me nije ostavio a presao sam sa njim do sad 12ak hiljada sto po makadamu sto po asfaltu 4. Sta je moglo biti bolje: Da se nalazimo u Italiji bio bi savrsen ovako za svaki deo moras da se pomucis a za servis i da ne pricam 5. Moj utisak: Nisam nesto vican pisanju,ako te jos nesto interesuje pozovi 064/3600628 ili svrati do Guevare,tu sam do 8 pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...