red_alert 16 Napisano Avgust 4, 2009 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan na prodaju pantalone POLO sa protektorima i postavom koja se skida .ne propusta vetar i vodu ..obim je 96 +neki cm podesavanje ...a duzina od kuka je 107cm i pise neki broj 26 na njima ...verovatno je to velicina obucene 1 ili 2 puta .... prodajem jel mi male cena 40e tel 0638401539 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miryu 160 Napisano Avgust 4, 2009 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Bgd Zvezdara Motocikl: Aprilia Atlantic 250 Prijavi odgovor kao problematičan jel si siguran da je obim struka 67? mislim meni je obim butine 60:) a mrsav sam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rači 9 Napisano Avgust 4, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: Inđija Motocikl: GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan da li ima velicina ( L, XL, XXL)??? I koja je? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Avgust 4, 2009 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan moja greska obim je 96+neki cm za stelovanje piseneki broj 26 na njima sta god da znaci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2731 Napisano Avgust 4, 2009 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan moja greska obim je 96+neki cm za stelovanje piseneki broj 26 na njima sta god da znaci I meni bilo nelogično, pa sam se premeravao, al mi bilo glupo da pitam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Avgust 4, 2009 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan meni su malo kratke za nekih 4 do 5 cm inace ja sam 192 visok . ;D... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Avgust 4, 2009 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Avgust 5, 2009 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan za pantalone moze neka zamena ...rukavice ili neka street fight maska ili nesto drugo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Avgust 10, 2009 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan nikog ne zanimaju pantalone ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 378 Napisano Avgust 10, 2009 Zainteresovan, 467 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ovako: Tebi male, a ja sam 186cm/108Kg, sta mislis? Ne mogu da se merim, majke mi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Avgust 10, 2009 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan stvarno neznam maksimum obim je 102 cm .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 378 Napisano Avgust 10, 2009 Zainteresovan, 467 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Teras me da smrsam, a??? ;D Pitao sam koliko ti onda kgr imas kad su ti male i koje si visine, ili ako neces da priznas onda barem u odnosu na to kazes da li lici da mogu da stanem u njih ili ne. Ipak si ti u ZA, a ja u Mld pa je malo nezgodno da probam, zar ne? Kasno je sada, pusticu ti sms ujutru. Pozz. EDIT: Sada videh PP, cujemo se ujutru. EDIT 2: Koji model??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Avgust 12, 2009 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 378 Napisano Avgust 12, 2009 Zainteresovan, 467 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Pa javi se kad te zovem... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Avgust 12, 2009 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan javio sam se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 378 Napisano Avgust 13, 2009 Zainteresovan, 467 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Sto jes - jes, javio se covek. Ja rezervisao pantalone, ako mi pasuju nece vise biti na prodaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Avgust 17, 2009 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan pantalone jos aktuelne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 378 Napisano Avgust 17, 2009 Zainteresovan, 467 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Kazi slobodno svima da sam predebeo za njih ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Avgust 17, 2009 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan heheh Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Avgust 18, 2009 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan pantalone aktuelne ...dajte neku ponudu za zamenu moze rukavice,cizme neksto od delova ...a najvise odgovara zamena za kes ;D ;D moguce malo korigovanje cene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Avgust 18, 2009 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neka evropska velicina L XL .... ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Avgust 18, 2009 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan stvarno neznam koja je velicina pise neki broj 26 na njima ...inace duzina nogavice je 107cm a a obim oko 96 +neki cm za podesavanje a neznam sad u koju evropsku velicinu spada mislim na L ili XL Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Avgust 18, 2009 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Avgust 19, 2009 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan nova cena 3000 din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Avgust 20, 2009 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan samo 3000 nemoguce da nikog ne zanima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...