motoklasik 8 Napisano Jul 26, 2009 U prolazu, 95 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga hromirana PROBIKER velicina L, malo nosena, kao nova, 40e. 011/123-6366 Beograd. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
albert 0 Napisano Jul 26, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Prekosavski Gejak Prijavi odgovor kao problematičan ovaj broj koji si dao je pogresan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoklasik 8 Napisano Jul 26, 2009 U prolazu, 95 postova Prijavi odgovor kao problematičan DA, greska je u pozivnom broju, treba 064/123-6366. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jul 26, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Mene interesuje. Jel to ova kaciga? Kakav je vizir? Jer shaljesh poshtom>? http://www.louis.de/_301f6bd71495e604ad75192d753cb5ee99/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=150&wgr=837&list_total=8&anzeige=0&artnr_gr=203572 20357305 (shifra) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoklasik 8 Napisano Jul 27, 2009 U prolazu, 95 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa moguce je da je ta, nisam bas siguran. Samo ova moja izgleda kao da je cela hromirana. Vizir je neogreban. Moze postom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jul 27, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Samo da naplatim jedan posao i chucemo se. Ako ode do tad, hebi ga :'( Jel se vadi postava? Ako se vadi trebalo bi da je to ta kaciga, samo neka "special edittion"... Carbon/Fiber/Kevlar. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Jul 27, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan AU pa ovo je Buba Zaneti stajl Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
albert 0 Napisano Jul 28, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Prekosavski Gejak Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga kupljena i stigla na moju adresu. Mera Ok mada ima par ogrebotina al bolje da je pala sama na asvalt nego ja ili neko drugi sa njom pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jul 28, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga kupljena i stigla na moju adresu. Mera Ok mada ima par ogrebotina al bolje da je pala sama na asvalt nego ja ili neko drugi sa njom pozdrav Eeeeee jbg! Jel to ona iz Louisa koju sam postovao ranije? ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...