test 1 Napisano Jul 21, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan KUpujem auspuh ,po mogucnosti neki renomirani ali za jednocilindricni motor,a od djelova tt ili xt bih uzeo nekoliko sitnica pa ako imate nesto javite se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Jul 22, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Reci konkretno sta te interesuje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Jul 23, 2009 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan mene bi zanimalji metalni foot pegovi ? http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=38376.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tora 7 Napisano Jul 25, 2009 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kakav te auspuh interesuje i do koliko para? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Jul 26, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan ne nesto preskupo ali sve zavisi ako mi se bas svidi dao bih i malo vise para.mada konkretno trazim nesto do 100e ,reci mi sta imas da mi ponudis pa cu ti reci da li mi odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Jul 27, 2009 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja pravljen auspuh za XT/TT koji ne koristim. Skroz otvoren top. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tora 7 Napisano Jul 27, 2009 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedan okrugli precnika 100mm.duzine 400mm.saulazom za cev od 50mm.otvoreni naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Jul 27, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan moze li slika neka ,cijena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RATKO SX 4 Napisano Jul 29, 2009 In memoriam, 87 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja auspuhe od yamahe xtx 660 nove vozene 1000 km 2006 god ako te interesuje javi se na pm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Avgust 27, 2009 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam i ja za tt,ručno radjen,za cross,pravljen negde u madjarskoj,tip kaže(od koga sam kupio motor)da daje +2 ks....sad ja se u to baš ne razumem...ali dosta je bučan,i menjao bih ga za originalni.....podseća na fabrički od dr650....crne je boje......ukoliko te baš zanima....da ne slikam za dž...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Avgust 27, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja original u extra stanju ako te interesuje zamena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Avgust 27, 2009 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam ja original u extra stanju ako te interesuje zamena može druže....ja i ovako treba s tobom da trgujem čim nakupim kintu za sat i svetlo...poslaću ti sliku...ne izgleda ekstra(vidi se nitovanje i varovi)ali tip se kune u njega...trebalo bi ti to da vidiš.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Avgust 27, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan posalji mi sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Avgust 27, 2009 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://cdn.bjbikers.com/images/404.jpg eo ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Avgust 27, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan poslao sam ti pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuboslav 1 Napisano Septembar 16, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Padina Motocikl: Yamaha MT-03 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja levi i desni sa Yamahe XT 660. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...