mjoe 60 Napisano Jul 17, 2009 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: NBG Motocikl: CB 600 F Prijavi odgovor kao problematičan Vise puta sam se ukljucivao u pljuvanje vozaca automobila i komentarisao njihovu bahatu voznju. Eto pre par sati jedan od tih sto nisu bahati me spasao teskih telesnih povreda (ako ne i nesto gore). Vozim ja od NBG opusteno i zaustavljam se na levom skretanju za usce. Cekam da prodje kolona iz suprotog smera a lik koji pokusava da skrene levo iz suprotnog smera mi malo zaklanja vidik. Procenim ja da nema nikoga i krecem levo. E pa bila je to losa procena. Odjednom vidim auto na 20ak metara od sebe. Momak u autu ustopovao kocnicu, pa kad je video da nema vajde on vuce i rucnu. Skripe gume, auto se kao u filmovima zanosi u desno i staje uz moj motor. Ja silazim sa motora, skidam kacigu, momak mi nesto prica a ja ga ne cujem. Kazem "Brate ja sam kriv, hvala ti sto me nisi oduvao". On neki fin momak, kaze "Sedi tu malo sa strane, dodji sebi", pa ja tako i uradim. Uzeo sam mu broj telefona, videcemo se na nekom picu. Sedim posle u MadMaxu, tek me stigao adrenalin, samo vrtim film. Nemam pojma kako ga nisam primetio, to me najvise i brine. Mozda je isao bas brzo, ali najlakse je kriviti drugoga. Pitacu ga da mi kaze realno,kada se budemo videli. Prva takva greska u karijeri, mogla da bude i poslednja. Cuvajte se.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Jul 17, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan posteno, leto je priznati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Jul 17, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Svako moze da pogresi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miryu 160 Napisano Jul 17, 2009 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Bgd Zvezdara Motocikl: Aprilia Atlantic 250 Prijavi odgovor kao problematičan ovo je odlican primer da ljudi i kada pogrese ne mora sve da se zavrsi psovanjem i pljuvanjem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 18, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Tacno tako za sve postoji civilizovano resenje! Svaka cast obojici! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deyan76 0 Napisano Jul 18, 2009 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan nase se greske skupo placaju, vodite racuna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jul 18, 2009 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Imao si srece, moglo je svasta da se desi. Izgleda da kod nas coveku treba da se desi nesto tako "zamalo", pa da im dodje iz d...u glavu.(ne kritikujem tebe, kazem generalno) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Jul 18, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan I najmanji pad koncentracije moze biti poprilicno zajeban... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jul 18, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan da mogao je civilizovano da te opegla dobro si prosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
highflyer 0 Napisano Jul 18, 2009 U prolazu, 93 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio si da mu kažeš "Izvini brate nisam te video!" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Jul 18, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su najbolje greske, kad se zezneš, a nema posledica. Iz takvih je najbolje i učiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Karadjordje 1478 Napisano Jul 18, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: BEOGRAD 011 Prijavi odgovor kao problematičan Kad si vec pomenuo i ja sam napravi slicno sranje na pancevackom putu... Isao sam levom trakom i neki lik mi se naguzio i mili 40 na sat (inace redovna pojava) i ja krenem da ga obidjem kroz desnu traku, bacim pogled u retrovizor i vidim cisto je, al ne lezi vraze u mrtvom uglu devojka sa reno cliom, kad je videla da cu da se nabodem na nju, zabola je krvnicki kocnicu i namotala u zutu zaustavnu traku (sto je moglo biti jebeno, zato sto dosta ljudi vozi tom trakom)... uglavnom i ona i ja smo dobro prosli, odmah sam stao jer se devojka oduzela i pocela da place, kaze da pazi na nas motoriste jer joj i decko vozi motor...smorio sam se bio kao lav...Izvinio sam se milion puta, bilo bi mi lakse da mi je samar lupila, cak me nije ni kritikovala, samo mi je rekla pazi molim te...da nema decka trazio bi joj telefon... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Jul 18, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Dodju coveku tzv. "zute minute", meni se zadnja dva petka desavaju gluposti doduse sa autom. Dva puta izlecem u nekim polukruznim okretanjima! Sreca pa su vozaci mladji momci pa im radi refleks, i bejahu mladji automobili pa im se ne isplati sudar. Ja se izvinjavam ljudima, a oni prihvatise, posle toga- " idemo pesice, jer mi danas nije bio dan za voznju?" To je verovatno neki danak, nasim problemima i tempu zivota? Sada vozim auto kao motor 5 puta obazrivije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...