termogedzo 57 Napisano Jul 8, 2009 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ovakve. Zvao sam Trion, ali to nemaju u slobodnoj prodaji. Inače oznaka Givi rezervnog dela je Z126. Ima li neko neku ideju gde ovo da nabavim, može i polovno? kontakt: termogedzo@gmail.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Jul 8, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako nemaju u slobodnoj prodaji, juce je 3OPAH sa foruma kupio u TRION-u, kostaju 250 dinara 4 komada. Montirali ih juce na Uscu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Jul 8, 2009 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Kako nemaju u slobodnoj prodaji, juce je 3OPAH sa foruma kupio u TRION-u, kostaju 250 dinara 4 komada. Montirali ih juce na Uscu. Odmah da se ispravim... to sam i ja saznao; nemaju na NBG, al imaju u servisu u Mirijevu. Problem rešen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...