mrxfon 1495 Napisano Jun 29, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako, potrebno mi je: - neka kaciga, ne preterano skupa do 50-60e (da me posluzi dok ne skupim pare za nesto bolje) - migavci za yamahu thundercat 2003.god ali sa 3 zice (americka verzija), komplet migavaca - cev od auspuha koja ide od grana do top-a - tegic volana desni, - brava za sediste sa kljucem naravno :-) - vizir Ponudite na Private Message. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Jun 30, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan - migavci za yamahu thundercat 2003.god ali sa 3 zice (americka verzija), komplet migavaca imam - cev od auspuha koja ide od grana do top-a možda - tegic volana desni, imam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jun 30, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd molim te vidi da li imas i tu cev od auspuha. Javicu ti za koji dan samo da se srede neke finansije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
juzni.ts2000 86 Napisano Jul 2, 2009 BMWbmwBMWbmw, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Oces kacigu za 2000din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jul 2, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan :-) Dace mi drug da se posluzim njegovom nekom starom, tako da kaciga se vise ne trazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...