Bogda 36 Napisano Jun 27, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Italijanski pojas Travel proizvodjaca R. EVOLUTION. Potpuno nov pojas XL velicine. Pojas je izuzetnog kvaliteta. Razlog prodaje je taj sto je meni mali i ne mogu da ga nosim, samo sam ga probao i ne odgovara. Cena 800 dinara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jozamladen 21 Napisano Jun 27, 2009 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih kupio pojas, posalji mi broj telefona na PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1944 Napisano Jun 28, 2009 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan ako jozamladen odustane, uzecju ga ja...javi kako je proshla trgovina! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Jun 28, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Vec ga je rezervisao nas kolega sa foruma Alleks. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jozamladen 21 Napisano Jun 28, 2009 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, nista Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Jun 30, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato!. Moze LOCK? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...