davidoff 27 Napisano Jun 28, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan E momci danas oko 5-6 sam vas snimio na Kradjordjevom trgu u Zemunu kako izvodite stunt u gradskim uslovima! Super izgleda ali je jako rizicno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Jul 1, 2009 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan E momci danas oko 5-6 sam vas snimio na Kradjordjevom trgu u Zemunu kako izvodite stunt u gradskim uslovima! Super izgleda ali je jako rizicno! Ne bi mi ni pokusavali da je rizicno. . .dovoljno smo uvezbali da mozemo jako lako i da ubrzamo i da usporimo na tocku,a ja sam uvatio foru i da stanem na semaforu na dva tocka i da tako i nastavim ))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 2, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan E momci danas oko 5-6 sam vas snimio na Kradjordjevom trgu u Zemunu kako izvodite stunt u gradskim uslovima! Super izgleda ali je jako rizicno! Ne bi mi ni pokusavali da je rizicno. . .dovoljno smo uvezbali da mozemo jako lako i da ubrzamo i da usporimo na tocku,a ja sam uvatio foru i da stanem na semaforu na dva tocka i da tako i nastavim ))) ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jul 2, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan MANIJACE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Jul 2, 2009 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan MANIJACE tisina tamo da ne bi pokazivao snimke kako probas raptora ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...