gagi52 0 Napisano Jun 22, 2009 U prolazu, 3 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Dali neko moze da mi odgovori kako je djevojci iz Kule sto je u Subotu povredjena na putu prema Sarajevu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Jun 22, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Kako mi je Lacika iz MK Čopera pričao da je slomila ključnu kost inače joj je dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Jun 22, 2009 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Zorjana je dobro, u gipsu je i oporavlja se. Polomila je kljucnu kost.. :-\ Vedra je kao i uvek i uskoro je ocekujemo na motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Jun 22, 2009 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam od drugara za Zorjanin pad i rekose da je samo kljucna kost u pitanju dobro je da je tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Jun 23, 2009 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Brzo da nam se oporavis Zorjana!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...