MunjaV 1 Napisano Januar 25, 2010 U prolazu, 12 postova Lokacija: Mirijevo Prijavi odgovor kao problematičan Koja je poslednja cena, ako motor nije promenio vlasnika? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Januar 26, 2010 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Koja je poslednja cena, ako motor nije promenio vlasnika? Nije promenjen vlasnik, a ni poslednja cena koji ces saznati kad dodjes da vidis motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MunjaV 1 Napisano Januar 29, 2010 U prolazu, 12 postova Lokacija: Mirijevo Prijavi odgovor kao problematičan imas pp! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Januar 31, 2010 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi sa VFR grupom ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Februar 1, 2010 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan http://www.facebook.com/group.php?gid=195124941335&ref=mf ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Februar 5, 2010 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan 2200eur kraj, dno dna, nema nize Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 273 Napisano Februar 5, 2010 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad bi pristao na neku zamenu za manji, mozda bi se neko i javio. Ovako trezis noviji VFR a to nemam.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Februar 6, 2010 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Zovi me ujutru nudi sve sto imas, sutra je sudnji dan, pravimo kombinacije Novi VFR je tu, ti dajes svoj, ja tebi moj, coveku pare, ti teras moj, ja njegov... on tvoj... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Februar 6, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Zovi me ujutru nudi sve sto imas, sutra je sudnji dan, pravimo kombinacije Novi VFR je tu, ti dajes svoj, ja tebi moj, coveku pare, ti teras moj, ja njegov... on tvoj... Au koja kombinacija, jel ce vam ostati kusura ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Februar 6, 2010 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan ti dajes svoj, ja tebi moj... ti teras moj, ja njegov... on tvoj... uzas...pa zar i u oglasima ;D p.s.ne zamerite,jednostavno bilo je jache od mene ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Februar 6, 2010 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan ti dajes svoj, ja tebi moj... ti teras moj, ja njegov... on tvoj... uzas...pa zar i u oglasima ;D p.s.ne zamerite,jednostavno bilo je jache od mene ;D Mislis da je ovo vise bilo za but & guz? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Februar 6, 2010 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan ovde postaje interesantnije nego u but&guz ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...