Misha_ 0 Napisano Jun 1, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VFR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Suzuki GSX 550 ef 84 godiste u dobrom stanju, prva farba, presla oko 40000, izduv 4 u 1 Zamenjeno ulje, vilter vazduha i ulja, nov akumulator i zadnja guma. Registrovan do Augusta cena 1600e ili zamena za Transalpa tel: 062/22-44-35 evo par slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 81 Napisano Jun 2, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan druze to su odlicni motori...nek ti je sa srecom prodaja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha_ 0 Napisano Jun 2, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VFR 750 Prijavi odgovor kao problematičan jesu, jesu ... mene moj sluzi bez problema ali doslo vreme da se menja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 81 Napisano Jun 2, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan i mene je moj izvini na off Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Jun 4, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Znam ovaj motor! Vozio ga! Izuzetno lep i ocuvan. Vozi se ko bicikl. Ko ga bude kupio navozace se i biti prezadovoljan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha_ 0 Napisano Jun 4, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VFR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moze i zamena za hondu vfr uz moju doplatu naravno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha_ 0 Napisano Jun 8, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VFR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha_ 0 Napisano Jun 25, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VFR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha_ 0 Napisano Jul 4, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VFR 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1400 ojra.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha_ 0 Napisano Jul 31, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VFR 750 Prijavi odgovor kao problematičan istekla registracija cena otisla na 1200 eura.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha_ 0 Napisano Septembar 24, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VFR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato, moze lock... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...