Boban Zemun 49 Napisano Maj 28, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan NA prodaju Honda vfr 800 2000-to godiste,registrovana,vlasnik,u dobrom stanju cena 4400 moguca zamena 064-180-46-21!!! DEJAN Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano Maj 28, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor,srecno sa prodajom;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Maj 28, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan EXTRA JE !!!! A STO GA PRODAJES? ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Maj 28, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Zamena za sta? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Maj 29, 2009 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Motor je prva liga. Mnogo bolje izgleda kada ga vidite uzivo. Deki, srecno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Maj 29, 2009 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta se desava, Deki ga je skoro kupio posto sam ja hteo od njega da kupim cbr600f medjutim vidim da lik koji ga je kupio iz mladenovca prodaje ga a sta je razlog tako brze prodaje ne znam.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Maj 29, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta se desava, Deki ga je skoro kupio posto sam ja hteo od njega da kupim cbr600f medjutim vidim da lik koji ga je kupio iz mladenovca prodaje ga a sta je razlog tako brze prodaje ne znam.... Prodaje ga zato sto hoce da uzme neki enduro. Sto se tice ovog VFR-a, video sam ga uzivo i stvarno je lep motor, a poznavajuci Dekija ne sumnjam da ga je doveo do perfekcije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Maj 29, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Deki spremao mladu za sebe a udace je za drugoga :-\ Samo cu reci da ko zna Dekija ne treba da se vodi rasprava o tome u kakvom je stanju motor i kako je odrzavan ovo vreme koliko je kod njega Zao mi je sto prodaje ovako dobar bajk ali nesto mu je "kvrcnulo" u glavi to je to,nema drugog objasnjenja :-[ da nisam isplanirao nesto drugo ja bih ga pazario Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Maj 29, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima koji su uputili lepe reci na racun mene i mog motora,razlog prodaje su male finansiske poteskoce(kuca u izgradnji),mada jos ne gfori toliko!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1437 Napisano Maj 29, 2009 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva zamena je interesantna? Mozda SV i doplata...? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Maj 31, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Jun 2, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Juhu, ima li koga ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano Jun 2, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ima pratimo te.vidjen si na misheluku ;D.LEP мотор Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Jun 2, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,jel stizete da me pratite??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Jun 3, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno[move][/move] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jun 5, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Može zamena ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Jun 5, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Može zamena ? :D :D Deluje mi kao lepo ocuvan motor ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Jun 5, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan A meni se ovaj motor cini nesto poznatim???? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorxt 25 Napisano Jun 5, 2009 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno[move][/move] Jesmo li rekli da se pre postavljanja oglasa procita pazljivo prvi post u oglasniku! Ajde da vec jednom dovedemo stvari u red sto se tice forum oglasa oglas je odlican greota je da se obrise. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wencha82 0 Napisano Jun 7, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: ZEMUN Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj motor izgleda odlicno!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uroszemun 0 Napisano Jun 7, 2009 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno[move][/move] Jesmo li rekli da se pre postavljanja oglasa procita pazljivo prvi post u oglasniku! Ajde da vec jednom dovedemo stvari u red sto se tice forum oglasa oglas je odlican greota je da se obrise. Mozda nije moje da se mesam ali sam morao da odgovorim posto se vec davalac oglasa ne javlja ! Da bi dao ovakav komentar moras biti 100% siguran da je oglas dat radi " preprodaje " ! U ovom slucaju , veruj mi ,nisi u pravu i razlozi zbog kojih Deki prodaje motor su sasvim drugog karaktera , ali nebih sada o tome! U svakom slucaju Deki je ulozio vise para u Hondu nego sto za nju trazi pa samim tim nema mesta prici da je oglas komercijalnog karaktera !!! Ako neko kupi motor, dace za nju manje para nego sto bi ga kostala da ju je sam sredjivao ! Smatraj komentar kao dobronameran a ne kao kritiku ! ;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Jun 8, 2009 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Da li si bio na skupu u lazarevcu sa ovim motorom, ako je taj koji sam gledao onda uživo izgleda odlično. Da li te zanima zamena za Hoandu CBF 500 2005 godište. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Jun 8, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Jesam bio sam na skupu u lazarevcu sa Hondom!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Jun 9, 2009 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu da imam pare ne bi razmišljao ... Srećno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wencha82 0 Napisano Jun 10, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: ZEMUN Prijavi odgovor kao problematičan Motor je prodat,tezga se zatvara!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...