Borko87 43 Napisano Novembar 16, 2006 U prolazu, 76 postova Motocikl: Honda CM125, Honda CBR 900 (919) RR Prijavi odgovor kao problematičan O kakvom se motoru radi..I kakav je to proizvodjac jel koristi tudje motore ili ne...imam priliku da kupim jedan.. Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano Novembar 16, 2006 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan http://www.daelim-club.de/daelim_erfahrungsberichte.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borko87 43 Napisano Novembar 17, 2006 U prolazu, 76 postova Motocikl: Honda CM125, Honda CBR 900 (919) RR Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na linku,ali nisam bas dobar sa nemackim jezikom.. :wink: A radije bih voleo da cujem licne utiske..ako je uopste neko vozio ovo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejo 3 Napisano Novembar 17, 2006 U prolazu, 38 postova Lokacija: Winterthur CH Prijavi odgovor kao problematičan ako ti je povoljan uzmi, ni ja nisam hteo apriliju ali mi je dosla takoreci dzabe, ako je cifra povelika bolje trazi nesto drugo, iako je nezahvalno ocenjivati nesto sto nisi sam probao na osnovu tamo necijeg treceg misljenja. kaze da ga vozi svaki dan i mesecno prelazi 1000-1300 km, vozi i po kisi i po lepom vremenu izuzev po snegu, elektriku mu navodi kao manu i zahvalan je sto postoji kickstarter za paljenje, potrosnja mu je nesto preko 3 l normal benzina (tako je naveo) na 100 km, brzina oko 120 km/h. takodje kaze da je u klasi sa hondom shadov vt 125, (to bih i ja mogao za moju apriliu navesti ali oni koji su vozili oba motocikla veoma dobro znaju razliku), to bi bilo ukratko, ako sam nesto propustio verovatno ce se naci neko ko bolje barata nemackim da jos bolje i detaljnije prevede. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Novembar 17, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, VT125 ne bi trebalo da moze da razvija 120 km/h sem ako nesto nije radjeno po tom pitanju zasebnim zahvatima. Red rose dostize tu brzinu ali je dvotaktna masina u pitanju, zrtvovan je zvuk kao i kod svih Aprilijinih modela (sem kod Classic-a kod koga je zrtvovan i izgled iz nekog nepoznatog razloga) zarad dobrih performansi iako je cena toga ipak u potrosnji. Daelim bi trebalo da je malko umerenija od Red rose-a po performansama ali i po potrosnji. Agregat od 125 ccm koji je pokrece, koliko znam, nije isti kao na VT Shadow vec jedna od izvedenica agregata sa CM modela, kasnije Rebel-a. Ipak, ne treba zaboraviti da jedan cruiser i kada postize solidne brzine nije ispunio svrhu ako se tokom tog postizanja performansi oseti da se sav napregao da ih dosegne. Opustenoj voznji za kakvu se predvidjeni cruiseri/chopperi neophodan je ipak rasterecen rezim voznje a za kubikaze ispod 250 ccm brzine na kojima je to moguce se krecu izmedju 80 i 90 km/h. Sve ostalo je cisto ispucavanje rezultata postignutih na netipicnim naprezanjima nesvojstveni tipu motora o kome se radi. Osnova Daelima je Honda, to je jedan od surogata ovog prozvodjaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano Novembar 18, 2006 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan Drugom rijeèima, ako voliš eksperimetisati tvoj je. Pogledaj malo ima li kakvih servisa da ne dobiješ unikat za kuænu zabavu. Ja se plašim tako tih stvari bez servisne podrške, uvijek se doduše nadje prièa uljudnih prodavaèa o nekim fantomskim i leteæim serviserima , a to je zaista ništa. Kupiš igraèku, obatališ je i onda gledaš u nju. Istina... problem je slièan i sa ostalim motorima koji su došli u naše gudure, ali manji. Ma drži se ti starih kuka, osim ako nije poklon, naravno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Novembar 18, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ne, promasio si temu, pregledaj ponude po inostranstvu polovnjaka i shvatices da je Daelim zastupljen i na Zapadu, cena mu polovnom opada srazmernom svim drugim motorima u odnosu na cenu novog (sem specificnih motocikla koji ekstremno drze ili ekstremno gube cenu, mislim na prosek), a koliko se secam, to je prvi Hondin surogat koji je izbacen da se ne narusava brand a prodaje stara, a samim tim i jeftinija, tehnologija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borko87 43 Napisano Novembar 18, 2006 U prolazu, 76 postova Motocikl: Honda CM125, Honda CBR 900 (919) RR Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj malo ima li kakvih servisa da ne dobiješ unikat za kuænu zabavu Pa bas se toga plasim..Ovu hondicu sto imam mi "servisira" garaz-majstor ..a i kod nje nema nekog velikog zezanja, vecinu stvari mogu i sam da obavim..a i veoma sam zadovoljan izdrzljivoscu..a ako je Dealim partner sa Hondom, tim bolje ..U svakom slucaju hvala..videcu narednih dana sta ce biti.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano Novembar 18, 2006 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ne, promasio si temu, pregledaj ponude po inostranstvu polovnjaka i shvatices da je Daelim zastupljen i na Zapadu, Da, stvarno si mi otvorio oèi. Promašio sam temu isto toliko koliko što ti živiš u inostranstvu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Novembar 21, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ne razumem i dalje sta si nameravao da kazes sa ovim ali zaista nisam imao nameru da Ti otvaram oci u bilo cemu jer nema svrhe pokusavati. Najverovatnije nemas predstavu kojim podacima i iskustvom sa ovakvom vrstom motora i njihovih proizvodjaca ja raspolazem pa neka ostane na ovome do sada. Mada...jos uvek ne kapiram nista u vezi inostranstva, za Prijedor zaista zivim u inostranstvu ako je to poenta..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...