Laki TC 14 Napisano Novembar 13, 2006 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li da menjam Transalpa za Suzuki gsxr 750 iz 91 godine, preraðenog izgleda kao hornet 600, inaèe u super stanju mašina i sve lik ima i oklope znaèi nije padao nego ga je odradio za sebe tako a meni je takav lep...Jedino što mi stvara dilemu je što ne znam kakve su to mašine to je poslednja uljara od gsx-ova koliko se meni èini, i ne znam ništa više, pa šta kažete...Menjao bi se èisto egzibicije radi pa gde završim.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Novembar 13, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Eee, propali endurista, šmrc... Šalim se... Koji æe ti djavo èuèavac uljara, džak cementa na dva toèka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Novembar 13, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan da ne mijenjash !!!!! e tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Novembar 13, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja upucen te masine su se dosta dobro pokazale. Koliko da mu doplatis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Novembar 13, 2006 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam za to da ostaneš pri sadašnjem... najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Novembar 13, 2006 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja mu ne bi ništa doplatio...a ne znam ni sam koji æe mi èuèavac...a posle æe opet enduro nostalgija da me podere i tako u krug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARSHAL 0 Napisano Novembar 13, 2006 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa onda nemoj ni da menjas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Novembar 13, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Au Laki, pa onda ti je najbolje da od svih vrsta kupis po jedan motor i da ne razmisljas. Ako taj GSXR vredi 1400-1500e ne verujem da moze da bude dobar, jedino ako nije stranac. Ja bi menjao moju Hondu za taj GSXR ako je covek zainteresovan?! :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Novembar 13, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Udješ u prodavnicu Motul-a, a prodavci kad te vide nabace kez i kažu, de si kumeee!!! Kolko litara ulja treba, jel burence kao prošli mesec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Novembar 13, 2006 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Udješ u prodavnicu Motul-a' date=' a prodavci kad te vide nabace kez i kažu, de si kumeee!!! Kolko litara ulja treba, jel burence kao prošli mesec [/quote'] hehe, pa nije tako strašno valjda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano Novembar 13, 2006 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Da se ja pitam ja bih tu proterao ako je gsx u dobrom stanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Novembar 13, 2006 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Udješ u prodavnicu Motul-a' date=' a prodavci kad te vide nabace kez i kažu, de si kumeee!!! Kolko litara ulja treba, jel burence kao prošli mesec [/quote']E Cope nisi bre normalan, evo umirem od smeha vec 5min Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Novembar 13, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Udješ u prodavnicu Motul-a' date=' a prodavci kad te vide nabace kez i kažu, de si kumeee!!! Kolko litara ulja treba, jel burence kao prošli mesec [/quote'] Zna on to iz iskustva, njemu tako kazu kad udje i trazi ulje za Dominatora. :mrgreen: :baeh: :wink: P.S. Laki, u svakom slucaju ako ne resis da menjas sa tim likom posalji mi njegov broj da ga kontaktiram i da vidim sa njim sta i kako posto sam ja zainteresovan za tako nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Novembar 13, 2006 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan važi mada teško pošto kontam da ne bi hteo da se menja za nešto osim endura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Novembar 13, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ko zna, mozda se nesto i dogovorimo. :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Novembar 13, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ma menjaj LAki slobodno... probaj sve u životu! Ako te u'vati Enduro-nostalgija (mene nije npr.) pa enduriši se ponovo i taèka! A Brka bi mogao diskusiju da nastavi na pm eventualno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Novembar 13, 2006 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan suzana a jos uljasica to je EXTRA JOS PRERADA PA pogladajte onoga ATILU KOJI MOTOR VOZI i sta radi sa njim. a i mozete pogledati suziki na preradama ima link pa pogledajte sta je legenda najbolje da zamjenis za skuter kad je suzuki vreca www.fighters-online.com ovo pogledaj i potrazi suzuki u galeriji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanvfr 91 Napisano Novembar 13, 2006 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: vfr rc36 Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki je tvrd i tezak za voznju, posle endura tesko da ce ti se svideti osim u krajnjoj brzini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Novembar 14, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan važi mada teško pošto kontam da ne bi hteo da se menja za nešto osim endura hhehe evo zna covjek shto valja , uzmi ovo kao primjer i nemoj da mijenjash Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Novembar 15, 2006 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Ne menjaj ga ni pod tackom razno!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Novembar 15, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Cim ti pada na pamet misao o nekakvoj promeni, situacija je zrela:) Ako ga ne budes menjao...pojesces svoja mu*a occigledno, tako da menjaj slobodno ako je doticna suzana u ok stanju. Ocigledno da ces se T Alpa resiti brzo, samo je pitanje ko je naslednik? Sacekaj par dana da ti se slegne i lepo donesi odluku. A onda dodji Copetu pod prozor i odvrni ga na 10.000 rpm i pitaj ga dal je video da cement tako vristi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Novembar 15, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan A onda dodji Copetu pod prozor i odvrni ga na 10.000 rpm i pitaj ga dal je video da cement tako vristi Hahaha, ma znam ja da ume cement i da pripuca kad se hoæe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Novembar 15, 2006 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dexter vas je sve nadglasao, što da ne mislim se ja i stigao je.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Novembar 15, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Nek ti je sa srecom. P.S. Inace, bas me cudi da si tako jeftino prosao ako je motor stvarno u dobrom stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Novembar 15, 2006 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan nisam jeftino prošao dao sam mu peglicu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...