vasa 31 Napisano Jun 12, 2009 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Ta Vaso, jel put prema skupu, vodi pored secerane, prema staroj skeli " Brza vrba" preko puta Dubravice? Bas tim putem ;D Samo sto kad krenes od grada prema skeli, negde na pola puta(jos si na asfaltiranom putu) ides desno ka sljunkari. Bice ispisano po celom gradu, na svakoj raskrsnici kao i prosle godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pexon 0 Napisano Jun 22, 2009 U prolazu, 48 postova Lokacija: toxic Motocikl: Suzuki Bandit 1200 Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kod vas mora obavezno da se dodje ! Mislim da ce ceo NEOLIT doci kod vas ! ! ! pozz PEXON DIVERZIJA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Jun 22, 2009 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan Pa kod vas mora obavezno da se dodje ! Mislim da ce ceo NEOLIT doci kod vas ! ! ! pozz PEXON DIVERZIJA komšija, aj mi odaj tajnu kako istog vikenda možeš da budeš u Kovinu i Užicu hitno mi treba odgovor, jer sledećeg vikenda (konkretno u subotu) hoću da budem u Debeljači, Pančevu, Bavaništu i Starčevu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serbduck 15 Napisano Jun 23, 2009 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovakav poziv se ne odbija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Jun 23, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo smem zvanicno da se oglasim MANGULICE dolaze (jedno 10-tak komada) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Jun 23, 2009 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo smem zvanicno da se oglasim MANGULICE dolaze (jedno 10-tak komada) Bolje da se nisi oglasio :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vesna Kovin 0 Napisano Jun 23, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Ta Vaso, jel put prema skupu, vodi pored secerane, prema staroj skeli " Brza vrba" preko puta Dubravice? Bas tim putem ;D Samo sto kad krenes od grada prema skeli, negde na pola puta(jos si na asfaltiranom putu) ides desno ka sljunkari. Bice ispisano po celom gradu, na svakoj raskrsnici kao i prosle godine Pa kod vas mora obavezno da se dodje ! Mislim da ce ceo NEOLIT doci kod vas ! ! ! pozz DOBRO NAM DOSLI!!!!!!!!!!! PEXON DIVERZIJA komšija, aj mi odaj tajnu kako istog vikenda možeš da budeš u Kovinu i Užicu hitno mi treba odgovor, jer sledećeg vikenda (konkretno u subotu) hoću da budem u Debeljači, Pančevu, Bavaništu i Starčevu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Jun 23, 2009 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Ovakav poziv se ne odbija. Ima jos iznenadjenja Dobro nam dosao..... Evo smem zvanicno da se oglasim MANGULICE dolaze (jedno 10-tak komada) Svaka Vam...... Dobro nam dosli.... Pa kod vas mora obavezno da se dodje ! Mislim da ce ceo NEOLIT doci kod vas ! ! ! pozz PEXON DIVERZIJA Ocekivali smo Vas da se oglasite Dobro nam dosli..... Pa kod vas mora obavezno da se dodje ! Mislim da ce ceo NEOLIT doci kod vas ! ! ! pozz PEXON DIVERZIJA komšija, aj mi odaj tajnu kako istog vikenda možeš da budeš u Kovinu i Užicu hitno mi treba odgovor, jer sledećeg vikenda (konkretno u subotu) hoću da budem u Debeljači, Pančevu, Bavaništu i Starčevu ;D Komsinice, uz brz motor sve je mogucoooo..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vesna Kovin 0 Napisano Jun 23, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan VASOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pomagaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Jun 23, 2009 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan Komsinice, uz brz motor sve je mogucoooo..... da znam, objasnio mi pexon samo što je situacija za teleport - na 3 mesta u isto vreme ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejansd 2 Napisano Jun 23, 2009 U prolazu, 99 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan e brate vaso ........ jel mislis na mene...... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Jun 24, 2009 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan e brate vaso ........ jel mislis na mene...... :D Mislim brate, vodim te u nabavku za piletinu ;D Ako na to mislis??? ;D VASOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pomagaj Kazi drugare, sta da ti pomognem??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Jun 24, 2009 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan e brate vaso ........ jel mislis na mene...... :D [/quote Misli, misli, poslace te sa Zoricom u nabavku.... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Jun 25, 2009 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo Iznenadjenja Moto klub koji se bude pojavio u najvecem broju, dobija PECENO JAGNJE!!! Cene klope: Pljeskavica 120gr= 100 din. Rostiljska kobasica 100 din. Piletina 150 din. Sve ucesnike u bajkerskim igrama ocekuju vredne nagrade. Necu vise nista da Vam otkrivam, bice tu jos kojekakva iznenadjenja Ocekujemo Vas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Jun 25, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan UUUUUU bice ovo izazovno.....vrlo izazovno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jun 25, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan A ja da idem onda kao Grom ili kao Mangulica. :o Vaso, svaka vam cast na svemu, ne sumnjam da cemo se fenomenalno provesti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Jun 26, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan A ja da idem onda kao Grom ili kao Mangulica. :o Vaso, svaka vam cast na svemu, ne sumnjam da cemo se fenomenalno provesti. Ti si mandulica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vesna Kovin 0 Napisano Jun 26, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Piletina !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Drugare,piletina ce ti doci glave!!!!!!!!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Jun 26, 2009 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Piletina !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Drugare,piletina ce ti doci glave!!!!!!!!! ;D ;D ;D Jao drugare, ne otkrivaj piletinu ;D Neka dodju pa tek onda ce im ponudimo UUUUUU bice ovo izazovno.....vrlo izazovno.... Sve sto radimo radimo da se dobro provedete, a i mi sa Vama A ja da idem onda kao Grom ili kao Mangulica. :o Vaso, svaka vam cast na svemu, ne sumnjam da cemo se fenomenalno provesti. Provod zagarantovan! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejansd 2 Napisano Jun 26, 2009 U prolazu, 99 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan e brate vaso ........ jel mislis na mene...... :D [/quote Misli, misli, poslace te sa Zoricom u nabavku.... :D samo te posmatram........ ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konjarnik 6 Napisano Jun 26, 2009 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki 1400gtr - BMW K1300S Prijavi odgovor kao problematičan Gotovo sigurno dolazimo nas dvoje,pozvacu i moje prijatelje da mi se pridruze,lepo mi sve izgleda. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano Jun 27, 2009 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se vec polu-najavio, a sad samo da potvrdim da dolazim 98% + suvozacica 50%... Jedva cekam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Jun 27, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se vec polu-najavio, a sad samo da potvrdim da dolazim 98% + suvozacica 50%... Jedva cekam jel to opalalo za 2%?! LORDE? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Jun 27, 2009 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se vec polu-najavio, a sad samo da potvrdim da dolazim 98% + suvozacica 50%... Jedva cekam Jos jednom dobrodoslica.... Gotovo sigurno dolazimo nas dvoje,pozvacu i moje prijatelje da mi se pridruze,lepo mi sve izgleda. Pozdrav Dobro nam dosli.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano Jun 27, 2009 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Dzoks, tih 2% je da navatam sutra majstora da mi menja lezajeve na prednjem tocku. Ako to obavim, eto i 100% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...