gane bg 7 Napisano Maj 8, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: beograd Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan evo pokušavam da kucam jednom rukom događaj od juče. da nedužim mnogo pošto se i ne sećam najbolje(blaga amnezija), na miljakovcu blizu trafo stanice izletelo mi neko kuče pod motor, prevezen sam kolima hitne pomoći u urgentni (ni ovaj se deo nešto ne sećam).Epilog slomljena ključna kost, skener je ok (kaciga.) odran na sve strane. znači ne igrajte se nosite opremu, neznam šta bi bilo da nisam imao kacigu i jaknu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Maj 8, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Brate nek si ti nam živ i zdrav ostao. Sve ce to zarasti.. Neke stvari su nepredvidive... :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
021 0 Napisano Maj 8, 2009 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da si ti OK... kolko-tolko, zacelice rane. A za opremu si sasvim u pravu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 8, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Brate nek si ti nam živ i zdrav ostao. Sve ce to zarasti.. Neke stvari su nepredvidive... :o Apsolutno!! Jedostavno moramo biti svjesni da postoje situacije kad ni iskustvo ni talenat ne pomazu. Ono sto sigurno nece odmoci su oprez i oprema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 174 Napisano Maj 8, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Želim ti brz oporavak. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gane bg 7 Napisano Maj 8, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: beograd Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan momci hvala na lepim željama ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Maj 8, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Uh kako se ja plasim tih iznenadnih izletanja zivotinja. I sam sam stradao zbog macke u detinstvu. :-\ Brzo da se oporavis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Maj 8, 2009 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan samo da si ti ziv i da brzo ozdravis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Maj 8, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam jos juce... Drzi se druze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
murke 0 Napisano Maj 8, 2009 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan uhhh u onoj sumi ih bas ima, a pravac lep... Samo da si ti dobro.. dobro je sve proslo (koliko toliko).. brzo se oporavi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejansd 2 Napisano Maj 8, 2009 U prolazu, 99 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan brz oporavak.......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Maj 8, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan zelim ti brz oporavak,dobro je da si imao opremu,ona te je spasla p.s.jel kuce prezivelo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gane bg 7 Napisano Maj 8, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: beograd Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan zelim ti brz oporavak,dobro je da si imao opremu,ona te je spasla p.s.jel kuce prezivelo nemam pojma za kuče ne sećam se ništa u vezi samog sudara i vremena do urgentnog, a oporavak kažu mesec dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Maj 8, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kako ti je motor prosao? Zelim ti brz i lak oporavak i da sto pre uzjases makinu da razbijes maler! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadovanP 1 Napisano Maj 8, 2009 U prolazu, 73 postova Lokacija: Feketic Prijavi odgovor kao problematičan Zelim ti brz oporavak.....Koliko si brzo vozio??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gane bg 7 Napisano Maj 8, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: beograd Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Kako ti je motor prosao? Zelim ti brz i lak oporavak i da sto pre uzjases makinu da razbijes maler! kažu nije strašno malo izguljene plastike i dekl Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gane bg 7 Napisano Maj 8, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: beograd Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Zelim ti brz oporavak.....Koliko si brzo vozio??? hvala, za brzinu neznam jer se ne sećam sudara ali po ranama na rukama i nogama nisam mnogo klizao(verovatno sam kočio) :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatni_papagaj 13 Napisano Maj 8, 2009 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan Uh, vazno da si ti ok... I meni su tako izleteli kucici pred motor, nisam isao brzo i uspeo sam da zakocim, kako sam stao poceli su da laju na mene i jedan vucijak napusteni koliko se secam me je izgrizao za patiku, sreca nije stigao do mesa nego se sve zarsilo na busnoj patici.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Maj 8, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gane brzo oporavak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Maj 8, 2009 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Želim ti brz oporavak. Imao sam dosta takvih situacija, a jednom me je i ujeo pas u prolazu (živim pored parka) Naj gore je bilo kad mi je klinac od par godina na malom biciklu izleteo između parkiranih automobila. Kočio sam rukama, nogama, očima ni sam ne znam kako sam stao. Od tad u gradu ne pelazim 40 km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deyan76 0 Napisano Maj 8, 2009 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan zelim ti brz oporavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaya 5 Napisano Maj 8, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan I mene je jednom napao ker kad sam bio na skuteru i napravi mi rupu na skuteru. Sva sreca pa nisam pao. Zelim ti brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firestarter 0 Napisano Maj 8, 2009 U prolazu, 51 postova Lokacija: Novi Sad - Šid Prijavi odgovor kao problematičan Ja u takvim situacijama vise ne pokusavam da stanem, samo cvrsto stisnem korman i nadam se da necu pasti, ali nije lako ne kociti, reflexi su cudo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Maj 8, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Zelim ti brz oporavak :-[ najvise se plasim takvih nepredvidivih stvari,koliko god da si pazljiv i mazljiv u voznji moras imati srece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Maj 8, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Zelim ti da se sto pre vratis na tockove, a svima nama za nauk tvoj slucaj i sta znaci oprema. Nazalost, nezasticeni vozaci ginu i kod mnogo blazih udesa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...