GS 249 Napisano April 30, 2009 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Honda Africa Twin 750 RD07A ,1997. 42 000 km u perfektnom stanju ,registrovana (BiH table) ,turing vizir ,grijaci rucki ,crash bar ,nosaci bocnih kofera ,alu koferi ,GPS. Motor je odlicno ocuvan ,nikad padano ,fabricka farba bez ogrebotine ,gume skoro nove ,lanac i lancanici su zreli za zamjenu sve ostalo kao novo. Cijena bez kofera i GPSa 4 000e fixno ili 4500 sa koferima i GPSom. Moze i zamjena ,KTM exc 250 2t ili KTM exc 300 2t odgovaraju mi vise strani papiri! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano Maj 1, 2009 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan Znaci definitivno postajes sumski covek ;D ;D Ovo je primerak u top stanju i sa top opremom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Maj 1, 2009 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Znaci definitivno postajes sumski covek ;D ;D Ovo je primerak u top stanju i sa top opremom! Ako bi birao , bolje da me pojede mecka nego da me zgazi neka strina sa golfom 2 (benzinac 1,3 ,stara tipa, uska lajsna ), bar je prirodnije ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopljas 60 Napisano Maj 3, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zmajevo-Novi Sad Motocikl: Honda Africa Twin RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Eh evo jos jedne, a mog BMW-a niko nece Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeepDrunk 171 Napisano Maj 6, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: BG Motocikl: MaxSym 400i Prijavi odgovor kao problematičan Neki kontakt,gde si u BiH ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Maj 6, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Neki kontakt,gde si u BiH ? Han Pjesak BiH.. Inace video sam Afriku i bukvalno je u fullu Retko lep primerak Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeepDrunk 171 Napisano Maj 8, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: BG Motocikl: MaxSym 400i Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda masina ali malo mnogo za mene 4000 + carina + pdv + registracija...a lenj sam bio da vadim BH boravak... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopljas 60 Napisano Jun 10, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zmajevo-Novi Sad Motocikl: Honda Africa Twin RD07a Prijavi odgovor kao problematičan jel ovo jos aktuelno? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Jun 22, 2009 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...