DzOkS 1172 Napisano Septembar 21, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Zakletva je sad za vikend ;D u subotu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Septembar 21, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ozbiljno ??? e do qrca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hocu bre u loznicu!!!!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 21, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Dodjes posle zakletve ona je prepodene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Septembar 21, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Za Loznicu : 1. Dzoks & Violeta 2. Dzax und Bojana 3. Zille-nbg 50% (sve zavisi kada ce biti zakletva koju ne smem da propustim) 4. Zoltan 5. Slayer+suvozacica (50%) 6. lord_oblivion (50%) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Septembar 21, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a brate, smara me da se vozim sam od panceva do loznice, ali ajde, videcu jos, pa cu razmisliti, mozda ne odem u loznicu, a mozda ne odem na zakletvu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Septembar 21, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan . a brate, smara me da se vozim sam od panceva do loznice, ali ajde, videcu jos, pa cu razmisliti, mozda ne odem u loznicu, a mozda ne odem na zakletvu Ma dogovori se sa Djurkovicem pa dodjite zxajedno, on zivi u Pnacevu :D Nisam video da se povredio marko,zelim mu brz oporavak!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Septembar 21, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan Djurovicem dzax , nikako da zapamtis:P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Septembar 22, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Za Loznicu : 1. Dzoks & Violeta 2. Dzax und Bojana 3. Zille-nbg 50% (sve zavisi kada ce biti zakletva koju ne smem da propustim) 4. Zoltan 5. Slayer+suvozacica (50%) 6. lord_oblivion (50%) 7. Blajbinger (Oooo ja ja,ich bin eine kleine Blajbingerishe Crvenkapishe!... Wenn ich habe, reparierte mein Auspuff mich verbindet zu Ihnen!) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 22, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Neka se mi samo mnozimo... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Septembar 23, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice polaska to cemo se zajedno dogovoriti ali mislim da bi bilo ok da dodjemo do 12 u Loznicu... Elem,zasada imamo jedan motor iz pravca N. Sada, oni prolaze kroz Rumu, Sabac... E posto i mi moramo preko Rume ili Obrenovca, ja glasam za Rumu jer je put sa manje saobracaja. Pa sada mozemo da se svi iz Beograda i okoline nadjemo u Pazovi pa krenemo coporativno u Rumu gde cemo se naci sa Dozksom i Violetom. Jeste da je blize do Rume autoputem ali... Oko 150km je dug put BG,Stara Pazova, Ruma, Sabac, Loznica. Ako neko ima primedbi, ili zna bolji put neka kaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 23, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan . a brate, smara me da se vozim sam od panceva do loznice, ali ajde, videcu jos, pa cu razmisliti, mozda ne odem u loznicu, a mozda ne odem na zakletvu Ma dogovori se sa Djurkovicem pa dodjite zxajedno, on zivi u Pnacevu :D Nisam video da se povredio marko,zelim mu brz oporavak!!!! jooooooooj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 23, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Marko na bus i pravac loznica, treba da se kuva riblja corba a ti si kao nesto napomenuo da to znas i cim se spomenulo da se kuva corba ti odma se nesto kao povredis PRAVAC LOZNICA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Septembar 24, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa stvarno bi mogao da dodjes Markane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 24, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa stvarno bi mogao da dodjes Markane. Idi spavaj ludace vidi koliko je sati... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Septembar 24, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan Aj marko stvarno, neko ce doci po tebe na bus stanicu ))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Septembar 24, 2009 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan ewo ja ću doći Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 24, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan fala al posto sam kljakav moram sad za vikend zavrsim selidbu moracu umece3 drugi put da prezentujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Septembar 24, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Evo mene, javljam se od komsinice posto su mi dusmani o'sekli internet... Ja samo jos da kazem da mi je i dalje neizvesan odlazak za LO Necu znati do petka uvece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Septembar 24, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja nazalost moram da otkazem za LO, posto ne mogu nikako da uklopim sve obaveze, tako da mi je mnogo zao, ali jbg, ne mere se protiv sudbe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 24, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Broj dugarica i drugara se smanjio! A sto se tice rute, jedina predlozena je ona Dzaksova pa ja glasam za nju. Sada bi neko od organizatora-ki (Bojana) mogla-o da napise vremena i detalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Septembar 24, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad gledam u kartu, nije losa, cini mi se, ni trasa BG-Umka-Obrenovac-Skela-Debrc-Sabac-Prnjavor-Loznica. Ide se pored reke jedan deo puta a nije duza od Dzax-ove. Sta mislite? Ako ja budem isao, ozbiljno razmatram ovu trasu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 24, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Najaci samo ostaju samo da kazem da i mi planiramo da idemo ako se motor 'opravi posto deo treba da stigne sutra ujutro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 24, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan evo dzoksi urgirao sam da stigne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 24, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan ja nazalost moram da otkazem za LO, posto ne mogu nikako da uklopim sve obaveze, tako da mi je mnogo zao, ali jbg, ne mere se protiv sudbe Zna sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Septembar 24, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja nazalost moram da otkazem za LO, posto ne mogu nikako da uklopim sve obaveze, tako da mi je mnogo zao, ali jbg, ne mere se protiv sudbe Zna sam a jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...