VuleVu 0 Napisano April 27, 2009 U prolazu, 33 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju skuter MOTO-ZETA Rally 50, god. proizvodnje 2006, kupljen na sajmu i prvi put registrovan 2007, skuter je u odlicnom stanju zamenjeno mu je ulje, ugradjen novi kais i nov akumulator. U skuter je ugradjen kit od 70ccm i stavljen kn filter pre 2000 km, ukupno je presao 6900 km. Trajno je registrovan a postize brzinu preko 80kmh, odlican je za grad, cena je fiksno 750e (ne moze vise da se spusta) postoji mogucnost zamene za sledece kineze : keeway speed 150 keeway cruiser 150 qingi qm 250 qingqi 10v 125 jinlun 150 i 250, ako sam zaboravio neki street ili cruiser nema veze slobodno me kontaktirajte tel 064 1169126 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano April 28, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Vozio ovakav, 1 sezonu (zbog njega sam pozeleo da vozim veci motor) Bez ijednog problema bez ijednog prigovora. Sipaj i vozi. Vule srecno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoniboss 1 Napisano April 29, 2009 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd, Konjarnik Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam priliku da provozam ovaj moped. Mogu reci da je neuporedivo jaci od standardnih 50 kuba i da poteze kao blesav. Druze srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart 29 Napisano Maj 1, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha Dragstar 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan odakle si i da li bi uzeo sprint sport 08.godiste?mozart junior Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Maj 3, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zamena za vfr 750? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleVu 0 Napisano Maj 3, 2009 U prolazu, 33 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala ljudi na ponudama, ali mislim da sam jasno naglasio da zelim nesto max do 250cc-proizvodjac nebitan, glavni razlog je moja "krupna"-gradja, primera radi za vfr bi mi trebala hoklica da se popnem i dvojica da me drze na semaforu da ne padnem, da nebih se ja bunio ni za TDM-a, a ni za KTM-a, samo ...., tako da najvece " cudoviste" koje bi mi pasovalo je eventualno mali bandit 400cc, ali na cruiseru bih se najkomotnije osecao tako da sve ostalo pada u vodu. pozdrav svima i jos jednom hvala na ponudama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleVu 0 Napisano Maj 6, 2009 U prolazu, 33 postova Prijavi odgovor kao problematičan zbog velike potraznje i nadolazece sezone cena skace na 800 e :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Maj 6, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan zbog velike potraznje i nadolazece sezone cena skace na 800 e :o ti bas resio da ga se otarasis!! ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleVu 0 Napisano Maj 8, 2009 U prolazu, 33 postova Prijavi odgovor kao problematičan eto cim covek digne cenu odmah ode ;D, moze LOCK Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...