BAKLAVA 11 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan sve pise , cena 80e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan moze i zamena za neku kacigu!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano April 21, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Kojim to gabaritima odgovara od prilike? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan ja sam 1.91cm i 107kg a ima i lufta malo!!! ja sam smrsao,a i zamenio motor za hondu crno crvenu pa je zbog toga prodajem! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano April 21, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan ja sam 1.91cm i 107kg a ima i lufta malo!!! ja sam smrsao,a i zamenio motor za hondu crno crvenu pa je zbog toga prodajem! Veliko! Hvala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano April 22, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano April 25, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Maj 11, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan kad ponudis malu onda svima treba velika,kad ponudis veliku onda svima treba mala!!! 70e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Jul 14, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan 60€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Jul 15, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan molim lemim-a da isprazni inbox posto mu je pun i ne mozemo da se dogovorimo za zamene! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Septembar 7, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan 50€ hitno mi treba kes! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghost_rider-zr 0 Napisano Septembar 8, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: lazarevo Prijavi odgovor kao problematičan jel ti odgovara zamena za kacigu mds R serijes. po licenci agv. kaciga je kao nova! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Septembar 8, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan u sustini treba mi kes ali koja je velicina kacige? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghost_rider-zr 0 Napisano Septembar 8, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: lazarevo Prijavi odgovor kao problematičan velicina je M (58-60cm) ali kaciga je mozda stavljena na glavu desetak puta i kao nova je. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...