X3M 26 Napisano April 20, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan moze li mi neko reci gde mogu da nabavim led diode i koliko kostaju,igrao bih se malo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano April 20, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan na pijaci, na auto pijaci, u prodavnici auto delova, u prodavnici te opreme ( svetla, neonke... ) samo odaberes boju koja ti je potrebna... kosta smesno jeftino, ispod 100 din kom, valjda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano April 20, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ta drška može biti puna (šipka) ili šuplja (cjevčica). Šipku je morao da buši da ugura diodu unutra... ne da je morao, nego je to tako. apsolutno nije svejedno da li je šipka ili cevka. šipka prenosi daleko bolje svetlo led diode od cevke. i nije isto da li je okrugla ili šestougaona, ova druga je opet daleko bolja. naravno to se sve odnosi na plastičnu šipku "na metar". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano April 20, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan na pijaci, na auto pijaci, u prodavnici auto delova, u prodavnici te opreme ( svetla, neonke... ) samo odaberes boju koja ti je potrebna... kosta smesno jeftino, ispod 100 din kom, valjda Ok,hvala,vec sutra cu da idem da iskupujem ovo materijala sto je potrebno,bas mi se svidela ova zajebancija...jos samo da nadjem ove 6-ugaone sipkice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano April 20, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan video si nacin na koji se savijaju, samo treba da nadjes koji ti obim treba i onda da nadjes nesto ( npr. poklopac tegle, piksla... ) i da zagrejanu sipku, cevcicu ili kako vec, savijes oko toga. okaci slike kad napravis ako te ne mrzi ne zaboravi da izrezes sitne rezove na od prilike 1mm nozem ili nekom minijaturnom brusilicom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Vazi,danas se bacam na posao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano April 21, 2009 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Još jednom da napišem, nikako ne stavljati slabe i jeftine diode, džaba trud. Moraju da budu jake da bi se videle i danju. Takve koštaju 15-20 evra komad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan To sam i ja hteo da dodam. Mislim da ove kineske od 100 din ne mogu popuniti ceo krug. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...