Jump to content

Moto Zajednica

Angel Eyes na vasem motoru?

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 261 postova

na pijaci, na auto pijaci, u prodavnici auto delova, u prodavnici te opreme ( svetla, neonke... ) :) samo odaberes boju koja ti je potrebna... kosta smesno jeftino, ispod 100 din kom, valjda :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1847 postova

Ta drška može biti puna (šipka) ili šuplja (cjevčica). Šipku je morao da buši da ugura diodu unutra...

ne da je morao, nego je to tako. apsolutno nije svejedno da li je šipka ili cevka. šipka prenosi daleko bolje svetlo led diode od cevke. i nije isto da li je okrugla ili šestougaona, ova druga je opet daleko bolja. naravno to se sve odnosi na plastičnu šipku "na metar".

• Svrati ponekad, 164 postova
  • Motocikl: Honda CBR 900RR

na pijaci, na auto pijaci, u prodavnici auto delova, u prodavnici te opreme ( svetla, neonke... ) :) samo odaberes boju koja ti je potrebna... kosta smesno jeftino, ispod 100 din kom, valjda :)

Ok,hvala,vec sutra cu da idem da iskupujem ovo materijala sto je potrebno,bas mi se svidela ova zajebancija...jos samo da nadjem ove 6-ugaone sipkice...

• Svrati ponekad, 261 postova

video si nacin na koji se savijaju, samo treba da nadjes koji ti obim treba i onda da nadjes nesto ( npr. poklopac tegle, piksla... ) i da zagrejanu sipku, cevcicu ili kako vec, savijes oko toga. okaci slike kad napravis ako te ne mrzi :)  ne zaboravi da izrezes sitne rezove  na od prilike 1mm nozem ili nekom minijaturnom brusilicom

• If in doubt, go flat out., 472 postova
  • Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250

Još jednom da napišem, nikako ne stavljati slabe i jeftine diode, džaba trud. Moraju da budu jake da bi se videle i danju. Takve koštaju 15-20 evra komad.

• Svrati ponekad, 448 postova
  • Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :)

To sam i ja hteo da dodam. Mislim da ove kineske od 100 din ne mogu popuniti ceo krug.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja