Jump to content

Moto Zajednica

Ducati kaciga

Recommended Posts

• Zainteresovan, 557 postova
  • Motocikl: yamaha r1

To je kaciga od mog matorog on je nosio svega nekoliko puta dobio je na poklon od brata iz Nemacke kaze da bi je prodao za 200evra sad mozda je ona i skuplja mozda i dosta jeftinija mi stvarno neznamo koja je njena cena ako neko zna nek napise dogovoricemo se

post-954-12879028362278_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Blocos Bastardos, 330 postova
  • Motocikl: XF650

Meni se svidja kaciga, moja je velicina, zanima me koja bi bila cena jer na internet-u ne mogu da nadjem pribliznu cenu...aj pogledaj po net-u, pogledacu i ja pa da se dogovaramo  ;) ...a ako ti treba moto oprema mozemo i da se menjamo i doplacujem ti...sta god tebi odgovara...

ova je slicna samo sto nema onaj spojler na vrhu kacige,ova moja neverujem da moze da se nadje ispod 200 evra mi cemo ti je dati za 170

http://www.shopducati.com/ducati_ducati_super_sport_black_helmet_98201022013_98201022013_c1043_p28388.htm?utm_source=googlebase&utm_medium=cpc&utm_campaign=feed

• Svrati ponekad, 423 postova

Hvala za info, ali ja ne mogu da je pronadjem u Ducati varijanti a da pise ova oznaka.

Ukucaj u google-image odeljku suomy ducati i izaci ce ti.... ;)

• Ducatista, 2920 postova
  • Motocikl: beše Ducati 998

Nece ti nista izaci zato sto je ta kaciga iz kataloga za '01 koliko mi se cini pa ces je tesko naci novu. Suomi je nekad radio kacige za Ducati, a prestali su odavno. Cene tog modela mozda upes da iskopas negde na e bay ili tako nekom slicnom sajtu.

Ne smem da garantujem, ali znam da je nema u trenutnoj ponudi na njihovom sajtu. Mada ne vidim ni nista lose ako je stara toliko, pogotovo ako nije nosena (kaciga koju ja nosim je stara isto toliko, a definitivno nije za menjanje).

moj matori je kacigu dobio pre dve godine NOVU jedino ako je neko nije cuvao u magacinu 7 godina al ja cisto sumnjam

Zato sam i rekao da nisam siguran, siguran sam da nije iz konfekcije za 08 i 09, a 99% sam siguran da nije ni iz 07 ali se definitivno ogradjujem. Jedino me je zbunilo to sto mi se cini da sam video slicnu u katalogu koji je malo stariji, a fala bogu sad ne mogu da ga iskopam odakle je. I da, definitivno nisam zeleo da uputim zlonamerne komentare i voleo bi da zavrsite trgovinu  8)

ma nije problem ja tu kacigu nisam ni mislio da prodajem nikada je nisam dao na oglas ali ako decko hoce nek je uzme ako ne nikom nista

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja