Dr.Jericho 82 Napisano April 9, 2009 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde mogu da kupim ducati kacigu (full face) ili da li je neko prodaje ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano April 9, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Imas Nolan, Stonerova replika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano April 9, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Hmm ako se ne varam i dainese je imao neke ducati modele kaciga....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano April 9, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan ovakva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano April 10, 2009 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan A jel ima kod nas (bg) da se kupi negde ili kod nekog? nesto na pr. ovako : ili ovako : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano April 10, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja tu kacigu kao sa tvoje prve slike skoro novu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano April 10, 2009 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel bi je prodavao, koja velicina, kolko para? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano April 10, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan To je kaciga od mog matorog on je nosio svega nekoliko puta dobio je na poklon od brata iz Nemacke kaze da bi je prodao za 200evra sad mozda je ona i skuplja mozda i dosta jeftinija mi stvarno neznamo koja je njena cena ako neko zna nek napise dogovoricemo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano April 10, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan evo jos jedne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano April 10, 2009 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se svidja kaciga, moja je velicina, zanima me koja bi bila cena jer na internet-u ne mogu da nadjem pribliznu cenu...aj pogledaj po net-u, pogledacu i ja pa da se dogovaramo ...a ako ti treba moto oprema mozemo i da se menjamo i doplacujem ti...sta god tebi odgovara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano April 10, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan ova je slicna samo sto nema onaj spojler na vrhu kacige,ova moja neverujem da moze da se nadje ispod 200 evra mi cemo ti je dati za 170 http://www.shopducati.com/ducati_ducati_super_sport_black_helmet_98201022013_98201022013_c1043_p28388.htm?utm_source=googlebase&utm_medium=cpc&utm_campaign=feed Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano April 10, 2009 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Aj daj broj da se cujemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano April 10, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan 0643659156 ili 022640643 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano April 10, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Ako mogu da pomognem cini mi se da je to suomy spec 1r Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano April 10, 2009 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za info, ali ja ne mogu da je pronadjem u Ducati varijanti a da pise ova oznaka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano April 10, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za info, ali ja ne mogu da je pronadjem u Ducati varijanti a da pise ova oznaka. Ukucaj u google-image odeljku suomy ducati i izaci ce ti.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 459 Napisano April 10, 2009 Ducatista, 2920 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Nece ti nista izaci zato sto je ta kaciga iz kataloga za '01 koliko mi se cini pa ces je tesko naci novu. Suomi je nekad radio kacige za Ducati, a prestali su odavno. Cene tog modela mozda upes da iskopas negde na e bay ili tako nekom slicnom sajtu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano April 10, 2009 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas tesko,sem kod lakija.... ;D ;D ;D ;D,al kod ovih sigurno mozes. http://www.ducatistore.co.uk/acatalog/Ducati_Helmets.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano April 10, 2009 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan @ Djusi_998 : Hoces da mi kazes da je stara 7-8 godina ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 459 Napisano April 10, 2009 Ducatista, 2920 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Ne smem da garantujem, ali znam da je nema u trenutnoj ponudi na njihovom sajtu. Mada ne vidim ni nista lose ako je stara toliko, pogotovo ako nije nosena (kaciga koju ja nosim je stara isto toliko, a definitivno nije za menjanje). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano April 10, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan moj matori je kacigu dobio pre dve godine NOVU jedino ako je neko nije cuvao u magacinu 7 godina al ja cisto sumnjam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 459 Napisano April 10, 2009 Ducatista, 2920 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Zato sam i rekao da nisam siguran, siguran sam da nije iz konfekcije za 08 i 09, a 99% sam siguran da nije ni iz 07 ali se definitivno ogradjujem. Jedino me je zbunilo to sto mi se cini da sam video slicnu u katalogu koji je malo stariji, a fala bogu sad ne mogu da ga iskopam odakle je. I da, definitivno nisam zeleo da uputim zlonamerne komentare i voleo bi da zavrsite trgovinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano April 11, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan ma nije problem ja tu kacigu nisam ni mislio da prodajem nikada je nisam dao na oglas ali ako decko hoce nek je uzme ako ne nikom nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano April 11, 2009 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma naravno da hocu . . . nego pitah od kada je model...jer ga ja nisam nasao...od svih ostalih ova mi je najlepsa ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...