Jump to content

Moto Zajednica

Alpinestars Durban Gore-Tex Boot

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 159 postova
  • Motocikl: KTM 690 Enduro

Nisam ih jos dovoljno nosio, ali prvi utisak je povoljan. Malo su nezgrapne pri menjanju brzina, treba vremena coveku da se navikne, posle nekog vremena su pocele da me stezu na cukljevima, ali imam utisak da ce se prilagoditi nozi.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2143 postova

Mozda ces morati da nastelujes polugu menjaca gore/dole, ako su ti nezgrapne i nemas preciznost pri menjanju brzina. U svakom slucaju izgledaju extra, ali cena nije bas popularna.

Ja sam zimus kupio TCX Infinity za 175 Eura na znizenju u Sloveniji, mislim da su slicna klasa i da se kod Alpunestars placa samo ime.

U svakom slucaju ocekujemo report sa prve test-voznje.

;)

• Svrati ponekad, 159 postova
  • Motocikl: KTM 690 Enduro

Vozio 800 km sa njima. Veoma sam zadovoljan. Lepo su se prilagodile mojoj nozi tako da me sada nista ne steze. Posle 20 minuta sam se potpuno navikao na malo drugacije menjanje brzina. Sve u svemu izgleda mi kao pun pogodak. Videcemo jos samokako ce se pokazati na nekoj ozbiljnijoj kisi i hladnoci. Cini mi se da su super.

• Integrisan, 8365 postova

Ja sam zimus kupio TCX Infinity za 175 Eura na znizenju u Sloveniji, mislim da su slicna klasa i da se kod Alpunestars placa samo ime.

Ja sam prosle nedelje probao i jedne i druge. Ove Alpinestars su malo mekse i nekako na oko kvalitetnije od TCX Infinity. Ipak, po odnosu kvalitet-cena Infinity je odlican, zaista odlican izbor (po meni mozda i najbolji trenutno). Narocito sto u SLO (TC Motosop) ima i Oxtar Infinity cizma (stari naziv za TCX) i ona je 154eur posle svih popusta i vracenog poreza.

Ono sto je zanimljivo je da TCX/Oxtar ima malo manji kalup, a da nemaju brojeve preko 46;)), tako da sam ja zavrsio sa Dainese DB3 Goretex cizmom, koja je veoma ok cizma ali ipak slabija od gornje dve, a skoro isto kosta :(

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja