Jump to content

Moto Zajednica

freewind blokada

Recommended Posts

• Drug član, 1116 postova
  • Motocikl: ZUNDAPP KS 750

cuo sam da postoji freewind sa blokadom , sa 25kw i onaj normalni model od 35kw.da  li iko ista zna o tome, i kako da znam koji je koji. posto mislim da moj ima 25kw.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 573 postova
  • Motocikl: SKUTERAŠ :)

cuo sam da postoji freewind sa blokadom , sa 25kw i onaj normalni model od 35kw.da  li iko ista zna o tome, i kako da znam koji je koji. posto mislim da moj ima 25kw.

I moj je bio 25kw dok ga nisam otkljucao... glavni pokazatelj ti je max brzina, do otkljucavanja je max koji sam mogao da izvucem iz njega 145, 150 i bas se mucio... posle otkljucavanja, primetno bolje poteze, a max brzina je sa mojih 110kg preko 160km/h.

Postoji i sigurniji nacin, ako te ne mrzi da skidas rezervoar i karburatore :) Limitiran je tako sto su siberi za vazduh (kroz koje idu iglice u karb), ustvari, jedan siber za vazduh pri vrhu probusen, zakrpis tu rupu, prestelujes karburatore i imas 35kw.

Detaljno uputstvo mozes pronaci na www.xf650.net, doduse na nemackom.

• Drug član, 2247 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 800xc

Ako je iz Švajcarske može biti, kod njih postoje te polu kategorije pa zbog toga, dok kod švaba uglavnom nema blokada, jer ne žele ra rizikuju da im neko izađe sa brmbaćem na autoban i vozi 80 na sat, što je opasno isto koliko i 300.

Ili u prevodu, ako imaš ubrzanje od 0-100 za 5 sekundi, onda nema blokadu.  ;D ;D ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja