stevo 58 Napisano Mart 21, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan cuo sam da postoji freewind sa blokadom , sa 25kw i onaj normalni model od 35kw.da li iko ista zna o tome, i kako da znam koji je koji. posto mislim da moj ima 25kw. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Mart 21, 2009 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan cuo sam da postoji freewind sa blokadom , sa 25kw i onaj normalni model od 35kw.da li iko ista zna o tome, i kako da znam koji je koji. posto mislim da moj ima 25kw. I moj je bio 25kw dok ga nisam otkljucao... glavni pokazatelj ti je max brzina, do otkljucavanja je max koji sam mogao da izvucem iz njega 145, 150 i bas se mucio... posle otkljucavanja, primetno bolje poteze, a max brzina je sa mojih 110kg preko 160km/h. Postoji i sigurniji nacin, ako te ne mrzi da skidas rezervoar i karburatore Limitiran je tako sto su siberi za vazduh (kroz koje idu iglice u karb), ustvari, jedan siber za vazduh pri vrhu probusen, zakrpis tu rupu, prestelujes karburatore i imas 35kw. Detaljno uputstvo mozes pronaci na www.xf650.net, doduse na nemackom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Mart 21, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan MOZES LI TI MENI NACI TAJ TEKST PA DA MI POSALJES LINK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Mart 22, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ako je iz Švajcarske može biti, kod njih postoje te polu kategorije pa zbog toga, dok kod švaba uglavnom nema blokada, jer ne žele ra rizikuju da im neko izađe sa brmbaćem na autoban i vozi 80 na sat, što je opasno isto koliko i 300. Ili u prevodu, ako imaš ubrzanje od 0-100 za 5 sekundi, onda nema blokadu. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...