NiGhT_RiDeR 0 Napisano Mart 19, 2009 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo njihovih slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NiGhT_RiDeR 0 Napisano Mart 19, 2009 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sad Malaguti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NiGhT_RiDeR 0 Napisano Mart 19, 2009 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan I derbi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Mart 19, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Svi su lepi.Mislim da imas na forumu lika koji ima ovog drakon-a.Imas negde temu........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 19, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Gilera je automatik, vozi se kao skuter, pa ako ces da vozis dosta po gradu ona ti je laksa, a ako ces poslje da predjes na pravi motor s brzinama mozda je bolje da je zaobidjes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Mart 19, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan '' Pomozite da odlucim koji od ova 3 motora izgleda najbolje. '' Ako mislis na vizuelni izgled, onda ova tema moze da se brise jer nemozemo ti mi pomoci, svako ima razlicit ukus. Od ove grupice derbi mi se cini kao najbolji. Njega bih uzeo bez razmisljanja, pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Mart 19, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Meni nekako Malaguti agresivniji. Ali to je na slikama, u prirodi su kao trotineti... Mada ni Derbi nije los, kockast, USD vile...hmmm, ne znam ni sam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Mart 19, 2009 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan ubedljivo derbi.. (na slici ), bolje da uzmes neki skuter da budzis nego ova sranja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Mart 19, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan bolje da uzme neki rs. ali ako je naglasio da voli nakede onda se derbi namece po meni kao najbolji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...