Goranche 3 Napisano Mart 17, 2009 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan još malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goranche 3 Napisano Mart 17, 2009 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano Mart 17, 2009 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam zasto, ali mi je ovo privuklo paznju... [/img] Zna li neko koja je cena ovom Spideru?Ko je distributer? Meni se ovaj koncept svidjao zbog iskljucenog zanosenja kod ostrog kocenja.Glavu cuva.Jedino sto nema pravog peglanja u krivinama.Ali je daleko bezbedniji. Kosta 16.000 eur... a ne znam ko je distributer mogu da saznam ako te bas zanima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Mart 17, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Goranche, sa belim pantalonama radim, tj. ja sam joj pretpostavljeni. Volontira u firmi u kojoj radim. Ima 19 godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mahoney 0 Napisano Mart 18, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Niš Prijavi odgovor kao problematičan Ako je doneo neko slike sa sajma slobodno moze da ih postavi u ovoj temi...one vruce...neki nisu bili da pare oci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Mart 18, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vec postoji nekoliko tema sa slikama motora sa sajma - samo je potrebno malo potraziti - nije teshko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Mart 18, 2009 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan zamolio bih nesketa ,u ime svih nas, da ne postavlja vishe svoje "specijne" slike, da ne bi brisali temu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Mart 18, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Ima stvarno lepih cura, ona u belim lonama je moj favoit ;D Recicete da sam staromodan ali nije mi jasna devojka sa pirsingom ... da nije toliko metala na njenom licu reko bih da je lepa ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2131 Napisano Mart 18, 2009 Skuteras, 3717 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Metalna je vrhunska riba. Da nema onoliko metala na sebi ja bih rekao da je dobra riba. Ovako je odlicna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Mart 18, 2009 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan ova sa zadnje slike,hehe... mogla je da sklizne u koju se pozu namestila:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Mart 18, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel bio neko na sajmu erotike prethodnih godina nigde nevideh slike ili temu o tome , tamo su mi promoterke zanimljivije od ovih . ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Mart 18, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ima stvarno lepih cura, ona u belim lonama je moj favoit ;D Recicete da sam staromodan ali nije mi jasna devojka sa pirsingom ... da nije toliko metala na njenom licu reko bih da je lepa ... Za razliku od vecine devojcica koje su drugarice, radnice i slicno, ova je profi. Pozira stalno za slikanje i zna kako da izgleda dobro, vidi se da ima iskustva u tome. Ipak treba nekog ubediti da kupi Augustu, a za toliko izdvajanje sume pozeljno je sto manje misliti glavom. ;D Ni ja nisam pristalica pirsinga, ali u ovom slucaju dobro stoji, privlaci vecu paznju i izgleda egzoticnije. (U skladu sa Augustom, jelte ;D) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Mart 18, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam zasto, ali mi je ovo privuklo paznju... [/img] Zna li neko koja je cena ovom Spideru?Ko je distributer? Meni se ovaj koncept svidjao zbog iskljucenog zanosenja kod ostrog kocenja.Glavu cuva.Jedino sto nema pravog peglanja u krivinama.Ali je daleko bezbedniji. Kosta 16.000 eur... a ne znam ko je distributer mogu da saznam ako te bas zanima... Sunce ima...A preko je 15000$. Ko prodaje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Mart 18, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Ima stvarno lepih cura, ona u belim lonama je moj favoit ;D Recicete da sam staromodan ali nije mi jasna devojka sa pirsingom ... da nije toliko metala na njenom licu reko bih da je lepa ... Za razliku od vecine devojcica koje su drugarice, radnice i slicno, ova je profi. Pozira stalno za slikanje i zna kako da izgleda dobro, vidi se da ima iskustva u tome. Ipak treba nekog ubediti da kupi Augustu, a za toliko izdvajanje sume pozeljno je sto manje misliti glavom. ;D Ni ja nisam pristalica pirsinga, ali u ovom slucaju dobro stoji, privlaci vecu paznju i izgleda egzoticnije. (U skladu sa Augustom, jelte ;D) Ja se setim one cure iz petparačkih priča ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2131 Napisano Mart 18, 2009 Skuteras, 3717 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se setim one cure iz petparačkih priča ;D Cini mi se da mika rece da joj je umetnicko ime Mya, a ona iz petparackih prica se, cini mi se, zove Mya Wollis ili tako nesto. Eto podudarnosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 19, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ja se setim one cure iz petparačkih priča ;D Cini mi se da mika rece da joj je umetnicko ime Mya, a ona iz petparackih prica se, cini mi se, zove Mya Wollis ili tako nesto. Eto podudarnosti Mislio je na zenu od onoga dilera droge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Mart 19, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Ja se setim one cure iz petparačkih priča ;D Cini mi se da mika rece da joj je umetnicko ime Mya, a ona iz petparackih prica se, cini mi se, zove Mya Wollis ili tako nesto. Eto podudarnosti Mislio je na zenu od onoga dilera droge E bas na tu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Mart 19, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan O ukusima ne vredi raspravljati, ali ja jos vec nedelju dana ne mogu da se opasuljim kako ta crnka dobro izgleda... :-X :-X (ovo je ujedno molba Endurcu i ostalima da bace jos koju fotku iste ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6228 Napisano Mart 19, 2009 Svakom po zasluzi, 12455 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A jesi li ti odlikaš? Ako nisi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Mart 19, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan A jesi li ti odlikaš? Ako nisi.... Ja jesam... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6228 Napisano Mart 19, 2009 Svakom po zasluzi, 12455 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bogami sam i ja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Mart 19, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bogami sam i ja ;D Ali mozes da joj budes deda...sad je meni jasno sto te Goca ne pusta nigde da ides sam... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6228 Napisano Mart 19, 2009 Svakom po zasluzi, 12455 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Mart 19, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Jbt celu stranu trabunjate o nebitnim stvarima.Bas me smorilo.Nikako da naidjem na neki Post o temi. Ovaj Can-Am Spider je bio na sajmu.U USA je 15.000$ a kod nas 15.000 eu.Nasi trgovci su zasluzili da pocnemo sami da uvozimo motore i auta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Mart 19, 2009 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj Can-Am Spider je bio na sajmu.U USA je 15.000$ a kod nas 15.000 eu.Nasi trgovci su zasluzili da pocnemo sami da uvozimo motore i auta. I ne samo motore i automobile... Kancelarijska stolica Herman Miller - u USA oko $1000, kod nas preko 1000 Eur; Sony Vaio notebook u odredjenoj konfiguraciji - oko $3000, kod nas oko 4k E. Bolje da stanem, da se ne nerviram... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...