shomysss 7 Napisano Mart 7, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd-Mirijevo Prijavi odgovor kao problematičan Farbao mi je par motora i vise nego povoljno a ispalo je fenomenalno ;D!Jako je jeftin cak duplo i vrlo je korektan !!!Nalazi se u Grockoj evo i broja 064/032-56-93!!Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Mart 24, 2009 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informaciji. Zvao sam čoveka i, budući da sam tražio farbara za farbanje svog motora, mogu da potvrdim da je dosta povoljan. To pričam na osnovu poređenja sa još desetak drugih ponuda, kako od ljudi sa foruma koji se time bave tako i ostalih renomiranih farbara.Ipak, postoji jedan ozbiljan nedostatak u celoj priči...On nema komoru, a ako želiš da zaista kvalitetno obaviš posao, bez toga ne ide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Mart 29, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan komora nije preduslov za dobro farbanje. Moji najbolji radovi su nastali u garazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomysss 7 Napisano Maj 5, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd-Mirijevo Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informaciji. Zvao sam čoveka i, budući da sam tražio farbara za farbanje svog motora, mogu da potvrdim da je dosta povoljan. To pričam na osnovu poređenja sa još desetak drugih ponuda, kako od ljudi sa foruma koji se time bave tako i ostalih renomiranih farbara.Ipak, postoji jedan ozbiljan nedostatak u celoj priči...On nema komoru, a ako želiš da zaista kvalitetno obaviš posao, bez toga ne ide. Pazi ima tu istine,ali jos 2-3 lika su farbala kod njega pre par dana i prezadovoljni su ne znam.... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1745 Napisano Septembar 3, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Meni je trazio 50E za Vespu......Hvale ga po drugim forumima,tako da nisu prazne price.Iskreno,pripremu i farbanje,za te pare-nema povoljnije.Jeste da je komora bitna,ali po meni je najbitnija priprema,ako se dobro pripremi lim,nema neke razlike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Septembar 3, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Meni je trazio 50E za Vespu......Hvale ga po drugim forumima,tako da nisu prazne price.Iskreno,pripremu i farbanje,za te pare-nema povoljnije.Jeste da je komora bitna,ali po meni je najbitnija priprema,ako se dobro pripremi lim,nema neke razlike. drugari-mogu li da pitam - ŠTA TREBA DA TI FARBA ZA 50E (jel to znači EURA)...JEL TA VESPA NEKA IGRAČKA ILI PRIČAMO O PRAVOM SKUTERU? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Septembar 3, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je prica o ne prijavljenoj radnji, mislim nadam se da gresim al obicno je tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Septembar 3, 2009 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan nema tu veze priijavljena ili neprijavljena radnja ali 50e je smesna cena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1745 Napisano Septembar 4, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan drugari-mogu li da pitam - ŠTA TREBA DA TI FARBA ZA 50E (jel to znači EURA)...JEL TA VESPA NEKA IGRAČKA ILI PRIČAMO O PRAVOM SKUTERU? Braco,brate!!Malo li je 50Eura?!Dogovor izmedju Pedje i mene je da mu ja donesem lim,on odradi pripremu i farbanje.Kod mene nema potrebe za ispravljanjem i gitovanjem,Vespa ima iza sebe 10god.dosta ogrebotina,farba matirala.......Sto se tice materijala,nismo precizirali ali i da ja kupim farbu,nece mu trebati vise od 0,5L=1000din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Septembar 4, 2009 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan @braco1: Druže - to će biti obično farbanje u jednoj boji - a ne umetničko delo kao što ti radiš... ;D P.s. - videh koronu. svaka čast... @svi ostali: vidite: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=40581.new#new pa će vam bit jasno zašto se braco iznenadio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Septembar 4, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je trazio 50E za Vespu......Hvale ga po drugim forumima,tako da nisu prazne price.Iskreno,pripremu i farbanje,za te pare-nema povoljnije.Jeste da je komora bitna,ali po meni je najbitnija priprema,ako se dobro pripremi lim,nema neke razlike. drugari-mogu li da pitam - ŠTA TREBA DA TI FARBA ZA 50E (jel to znači EURA)...JEL TA VESPA NEKA IGRAČKA ILI PRIČAMO O PRAVOM SKUTERU? Svako ima svoju cenu, na nama je da odlucimo kod koga cemo! Ako je dobar majistor nema razloga kritikovati ga, nece svi da crtaju stripove po motorima, neko hoce jednostavno da ga ofarba! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 4, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Omljeno kaznjavanje prijatelja je bilo "ti samo spremi" a ja cu da ofarbam besplatno. Niko nije dosao na drugi put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Septembar 4, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Pominje se priprema lima i sl. Da li je neko kod njega farbao plastike? Koliko je kriticnije farbanje plastike od lima? Da li je realno ocekivati kvalitet kao kod fabricki farbanih plastika? Na mom TA su plastike u jako dobrom stanju ali mi se nikad nije dopadala plava boja, pa odavno razmisljam da ga prefarbam na zimu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Septembar 4, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Pominje se priprema lima i sl. Da li je neko kod njega farbao plastike? Koliko je kriticnije farbanje plastike od lima? Da li je realno ocekivati kvalitet kao kod fabricki farbanih plastika? Na mom TA su plastike u jako dobrom stanju ali mi se nikad nije dopadala plava boja, pa odavno razmisljam da ga prefarbam na zimu. Verujem da je veci posao sa plastikama, i ja se takodje spremam da ga na zimu prefarbam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 4, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Vec je bilo to. Ako farbas TA, ne farbas plastiku, nego staru boju. Problem je kada se plastika farba prvi put, pogotovo ako je PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Septembar 4, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan OK, jasno ako je plastika u farickom stanju, ali 17god star motor mora da ima negde ispucalu boju ili napuklo mesto gde se srafi. Sta se tu desava? Stitniku motora treba malo vise sredjivanja jer se malo izvitoperio kod izduvne grane. Tu bi morao da se radi i gitovanje i prajmerisanje... Da li to ikad moze da bude kvalitetno kao fabricka boja? Kako da znam da li su plastike na TA od PP? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 4, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Pise iza, na TA je ABS. Ako je malo ostecenje netreba primer, dovoljno je nagitovati. Izvitoperenu plastiku zagrej fenom, dovedi u zeljeni oblik i poprskaj vodom da se stegne tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Septembar 4, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Na plastikama uvek pise koji je materijal? Nisam znao. Thx. Stitnik motora cu pored grejanja najverovatnije morati malo i da krpim, jer bas u tom delu fali parce. Cini mi se da je nakon sto se izvitoperilo unutra odseceno jer je verovatno pocelo da dodiruje izduvnu granu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Septembar 4, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Drugari-iznenadjen sam cenom-stvarno....ali pošto ne znamo druge detalje dogovora ..nećemo ulaziti u dubiozu. I ja sam radio za male pare nekima koje GOTIVIM I SLIČNO....MOŽDA JE TAKAV SLUČAJ I OVDE. Napomenuću da ja za 50 evra u STANDOXU ne mogu kupiti boje i lakove-i materijal potreban da ofarbam jedan skuter....a gde su onda ruke i vreme potrošeno na rad....Možda će majstor koristiti boju koju ima-ali da li će se ta boja svideti tebi kao mušteriji......i da ne DUBIOZIM ..voleo bi videti taj skuter SADA I KAD GA OFARBATE...ne što nešto hoću da dokažem --nego malo iz radoznalosti i da imamo o čemo da pričamo ;D puno vas pozdravljam-sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 4, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Nepoznatim ljudima ne radim nikada, a poznatim samo ako ne koriste neke od sledecih musterijskih fora: - Uradi mi ovo casom. Ako je casom zasto ne uradi sam, ili jos bolje neka mu njegov tata uradi. - Uradi to preko zime kada ne budes imao posla. Pretpostavlja da mi zimi ne trebaju ni pare, kada vec nema posla. - Ja poznajem puno (nekad jakih, nekad ne) ljudi, reklamiracu te. Ovo mi je posebno odvratno, ja ti necu platiti punu cenu, ali zato ti oderi moje prijatelje. - Tapsanje po ramenu i spika tipa - ti si dobar covek. - Ima jedan covek, radi bolje od tebe, a duplo jeftiniji. Jedino pitanje je, a sta ce onda u mom dvoristu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Septembar 4, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Heheh, poznate fore. ;D Izgleda da bi ipak bolje bilo raditi nepoznatima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Septembar 4, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Nepoznatim ljudima ne radim nikada, a poznatim samo ako ne koriste neke od sledecih musterijskih fora: - Uradi mi ovo casom. Ako je casom zasto ne uradi sam, ili jos bolje neka mu njegov tata uradi. - Uradi to preko zime kada ne budes imao posla. Pretpostavlja da mi zimi ne trebaju ni pare, kada vec nema posla. - Ja poznajem puno (nekad jakih, nekad ne) ljudi, reklamiracu te. Ovo mi je posebno odvratno, ja ti necu platiti punu cenu, ali zato ti oderi moje prijatelje. - Tapsanje po ramenu i spika tipa - ti si dobar covek. - Ima jedan covek, radi bolje od tebe, a duplo jeftiniji. Jedino pitanje je, a sta ce onda u mom dvoristu? kolega-to kao da citiraš moje misli--sve sam to prošao ;)samo DA LI POSTOJE JOŠ NEKE REFERENCE TOG TIPA- znaš one koji druge hvale a tebe ne primećuju ili MA BIO SAM KOD ONOG -DOBAR -JEFTIN SAMO NEMA KAD ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Septembar 13, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ne rekoste nista o kvalitetu Pedjinog rada? Ja ga malopre nazvah - 30E za sve limove i plastike za moju Jawu, sa mojim materijalom. Rekao bih da je to sasvim pristojna cena, ako ne i jeftina. A kvalitet njegove usluge je ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 13, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan ovako izgleda crni blatobran iz farbacheve radionice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Septembar 22, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan ...Ako je casom zasto ne uradi sam, ili jos bolje neka mu njegov tata uradi. ;D ;D ;D Kod nas je bilo avanturista koji su farbali stojadina za 25 evra, sa sve pripremom, pa su posle bili bijeni. :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...