DAR'C NS 251 Napisano pre 7 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Podnožje Fruške gore- Banstol Motocikl: on two wheels Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je bukvalno kao nova! Kupljena prošle godine u BARELU. Pošto sam imao drugu ova mi je stajala i nisam je koristio, samo par puta. Na kacigu sam stavio pin lok originalan u Barelu 3300din. Kaciga je nova u BARELU sada 18.200 sa pin lokom znači još 3300din što je ukupno 21.500din. Ja moju sa pinlokom prodajem za 13.500din. SRETNA KUPOVINA!! Promenio pre 2 sati član DAR'C NS 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 620 Napisano pre 7 sati Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav može br tel u pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 335 Napisano pre 5 sati Zainteresovan, 217 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Brt ja sam se zbunio skroz citajuci oglas. Cena kacije je 50e ili 13.500 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...