Jump to content

Moto Zajednica

Azurna obala - Alpi 2026

Recommended Posts

• Drug član, 607 postova
  • Motocikl: HONDA NT1100 DCT ES (2025), BMW C400 GT (2020), ex HONDA Africa 1000 DCT (2016)
Biće to lepo putovanje i druženje u organizaciji MK 63. Padobranske, moto tura AZURNA OBALA 2026
Prelepi predeli, Azurna obala, 3 pasa u Švajcarskoj i dosadni Italijanski magistralni i autoputevi, Venecija, Đenova, Kan, Nica, Monte Karlo, St. Trope, Grenobl, Gotard, Desenzano na jezeru Garda itd...
10 dana putovanja i uživanja
Polazak 21. Juna 2026.
Ono što se isplaniralo i krenulo u projekat negde u novembru prošle godine evo došlo je pred sam finiš i polazak za nekoliko dana.
22 motora i još više ljudi na njima, opsežne pripreme pogotrovo kod nalaženja smeštaja koje smo radili pred kraj i početkom ove godine a i tada je već ono što je najjeftinije ili bolje već sve bilo pod rezervacijama.
Trenutno aktuelni plan putovanja po datumima, dnevnim kilometražama i lokacijama noćenja je sledeći
• 21. Juni susret svih vozača u Portogruaro u Italiji i noćenje
• 22. Juni Potogruaro - Piaćenca 320 km preko Venecije gde imamo oko 4 sata vremena za obilazak
• 23. Juni Piaćenca - Ventimilja 320km svraćanje u Đenovu
• 24. Juni Ventimilja - St. Trope 160km, poseta vožnja uz obalu kroz Monte Karlo, Nicu, Kan do St. Tropea
• 25. Juni St. Trope
• 26. Juni St. Trope
• 27. Juni St. Trope
• 28. Juni St. Trope - Grenobl 330km
• 29. Juni Grenobl - Obergoms 310km
• 30. Juni Obergoms - Desenzano 310km prolazimo Grimsel pas, Furka pas i Gotard pas ili poznatiji pod nazivom Tremola, Desenzano na jezeru Garda.
• 01. Juli Desenzano - Palmanova, 270km
U Palmanovi je kraj ture, bez noćenja, spavanje negde usput ka kući koji sami bukiramo, vožnja je autoputem i svakako se može u danu više kilometara napraviti.
Nešto malo preko 2000 km je sama tura i još ukupno oko 1400 km u dolasku i odlasku sa ture.
Ovo na slici je prva trasa koja je napravljena, ali je sad već došlo do nekih izmena ali je generalno to
image.thumb.jpeg.733dc38abf023ea411c8f79aa5e2286a.jpeg
Ja krećem 20. Juna sa kolegom iz Sombora pa ćemo natanane do slovenije gde ćemo prenoćiti i 21.juna idemo ka mestu skupa u mestu Portogruaru, to mesto je određeno od strane organizatora jer ima vozača iz Srbije, Austrije i Nemačke i isto tako je mesto Palmanova odlučena za kraj ture.
Nakon ture po planu mog kolege nas dvojica iz Palmanove nastavljamo do Rijeke gde noćimo pa sledeći dan malo da švrljamo po usput do sledećeg noćenja u Banja Luci i onda 3. jula poslednji dan vožnje ka svojim kučama.
Ne znam da li ću biti u mogućnosti i vremenu da kuckam po danima ali ću sigurno po povratku dopisati uvde u putopis moje iskustvo u ovoj turi sve po danima vožnji.
A za sam start moto ture evo nam i himne malo uz pomoć AI
  • Sviđa mi se 6

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja