Ponyexpress 506 Napisano pre 4 sati Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Norsrb Motocikl: Tomoskaisar Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaji motocikl iz naslova,(ceo projekat mozete procitati u Sam svoj majstor/ozivljavanje Honda cb 750 seven fifty) Od kolege motocikl,koji su ispratili temu sve jasno(zamoljen sam) Godiste 1994 Predjeni km (tu negde)100.000 Reg do 03.2027,vodi se na njega Cena dogovor(pozovite ga i pricajte pa se druzite)predlazem da zaista uzivo vidite 0628195008 Žolt PS:obavezno procitati temu E i da nemojte ga zavlaciti pa itd(nije majstor,preprodavac) Ovo moram takodje napisati,reci njegove,sto kasnije da se jave,da bi sto duze uzivao u njemu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2515 Napisano pre 2 sati Drug član, 1467 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Neka stavi dobru cenu i uzivace vecno, resen problem.. Citao sam i pratio temu, tuga jedna ako ga na kraju prodaje zbog zene koja zvoca. Nema mira i toj kuci ako ona gazduje. P.s videh novosti u temi da je i novi motor stigao po volji gospoje. Taman razlog da ovaj gvozdeni ostane za paradu. I ja imam plastikanera i gvozdenka i zenu i decu iiii svi srecni Ziveli i sretna prodaja 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...