TroxX 65 Napisano Februar 18, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Usluzni oglas: Na prodaju Honda cbr 600 f2,godiste 1993 HRC Rothmans.motor je presao 67 000 km(Na zalost nema 15 000-20 000 km kao dosta motora starih petnaestak godina koji se nude u oglasima,elelm nije ga vozila BABA ili Deda na pijacu ;D ;D ;D),motor je utegnut,i jako dobro ocuvan,na motoru ima par malih milimetarskih orgebotina jedva vidljivih napominjem ne OGREBOTINE,PODEROTINE,NAPRSNUCA ili nesto slicno tome,stanje guma,lanca,lancanika,diskova,paknova po mojoj proceni izuzetno dobri(nisu novi),motor jako lepo radi bez lazne skromnosti,ima ARROW izduv(ima i homologacioni list :),cena 2200 evrica,bez ikakvih zamena,dodjes,vidis,probas i usrecis se,telefon 063 72 54 199-Sabac. Slike su losijeg kvaliteta,blic me zeza a mracna prostorija,motor je prljav treba da se opere Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Februar 18, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan le immagini ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Februar 19, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Neki komentar,nista ? :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1737 Napisano Februar 19, 2009 Drug član, 1008 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam juce komsiji slao te slike (pokazivao oglas), ali on izgleda da juri nesto drugo... (jos ni ne zna sta hoce ) Lepo izgleda ovako . Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Februar 28, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan lep motor, sacekaj prvo sunce i ode on i za vece pare! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Februar 28, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Nek ode i za ove pare,verujem da ce se kupac usreciti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Mart 4, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Prodato,moze LOCK Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...